Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > VOLKSWAGEN > Anunturi Auto VW

Anunturi Auto VW Masini VW de vanzare si piese pentru VW

Reply

Thread Tools
Old 03-11-10, 00:01   #1
ionutz_njd

Stage 5

ionutz_njd's Avatar

Member of:
[VW]
Exclamation cumpar c.v golf 3

cumpar cutie de viteze 1.8 pt golf 3 o sa dau maine mai multe detali cod ambreaj si cati dinti sa aibe priza
de preferat ar fi sa fie cu timonerie pe cabluri ca sa o iau si pe aia si ambreajul sa fie hidraulic si sa dea si pistonasul de la pedala
pt pret nu dau mai mult de 400 ron pe ea cu tot cu timonerie si piston ambreaj 500 ron
ar fi buna si una cu timonerie pe tisa si ambreaj pe cablu
se cumpara urgent ...de preferat din buc sa o pot vedea
Old 03-11-10, 09:26   #2
xanax

Stage 5

Default Re: cumpar c.v golf 3

Quote:
Originally Posted by ionutz_njd View Post
cumpar cutie de viteze 1.8 pt golf 3 o sa dau maine mai multe detali cod ambreaj si cati dinti sa aibe priza
de preferat ar fi sa fie cu timonerie pe cabluri ca sa o iau si pe aia si ambreajul sa fie hidraulic si sa dea si pistonasul de la pedala
pt pret nu dau mai mult de 400 ron pe ea cu tot cu timonerie si piston ambreaj 500 ron
ar fi buna si una cu timonerie pe tisa si ambreaj pe cablu
se cumpara urgent ...de preferat din buc sa o pot vedea
Cutie pe tije flanse de 100 mm/la planetare,scurta pt motoare benzina GT/GTI in 5 trepte bineinteles ,codul cred ca este AUG este cu rapoarte ca la 2Y/ daca te intereseaza ma pot uita,pret 400 ron,0764134916 intre 10...18.
xanax is offline   Reply With Quote
Old 03-11-10, 22:10   #3
ionutz_njd

Stage 5

ionutz_njd's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by xanax View Post
Cutie pe tije flanse de 100 mm/la planetare,scurta pt motoare benzina GT/GTI in 5 trepte bineinteles ,codul cred ca este AUG este cu rapoarte ca la 2Y/ daca te intereseaza ma pot uita,pret 400 ron,0764134916 intre 10...18.
ufffff frate bine ca ai zis de flansele alea ) ca nu stiam cum sa explic oamenilor ce cer ca eu am planetare de vr6 si gti si sunt de 100 nu 90 creddddddddddd........ inca o intrebare zi-mi priza cati dinti are eu as vrea cu 24 ca am deja discul de ambreaj placa si volanta
o sa te sun maine sa vb cum o cumpar
ionutz_njd is offline   Reply With Quote
Old 04-11-10, 08:17   #4
xanax

Stage 5

Quote:
Originally Posted by ionutz_njd View Post
ufffff frate bine ca ai zis de flansele alea ) ca nu stiam cum sa explic oamenilor ce cer ca eu am planetare de vr6 si gti si sunt de 100 nu 90 creddddddddddd........ inca o intrebare zi-mi priza cati dinti are eu as vrea cu 24 ca am deja discul de ambreaj placa si volanta
o sa te sun maine sa vb cum o cumpar
Nu stiu cati dinti are daca nu se potriveste /dar nu cred, pot sa iti dau si volanta +disc la schimb cu al tau,la telefon insista sant pe afara in curte.
xanax is offline   Reply With Quote
Old 04-11-10, 13:39   #5
vali_cctunner

Stage 2

vali_cctunner's Avatar

Noroc am eu un golf de vanzare daca tear interesa....masina e golf 3,1.8benzina,interior din piele la comanda,tuning exterior.....singura problema e bobina de inductie......daca esti interesat contacteaza-ma pe mess vali_cctunner sau la tel 0720643076 pretu e de 1300 euro
vali_cctunner is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -