Re: Dezmembrez / Vand Piese Second VW GOLF 3...diferite motorizari
Din unele motive numai de moderatorii 4tuning stiute va anunt ca userul "yawashall" nu mai este activ si nu va mai pot raspunde de pe el. Noul meu user este pieseautovw...
AS VREA SI EW O GALERIE PENTRU UN GOLF 3 DIN 97 CU MOTOR 1.6 MULTIPUNCT ...DACA AI TE ROG PUNE SI NISTE POZE ...CA NU SE POTRIVESTE CA AM GASIT CEVA SI NU ERA LA FEL...POATE AI U...SI UN PRET IN CAZ CA AI
Quote:
Originally Posted by Robertosew
AS VREA SI EW O GALERIE PENTRU UN GOLF 3 DIN 97 CU MOTOR 1.6 MULTIPUNCT ...DACA AI TE ROG PUNE SI NISTE POZE ...CA NU SE POTRIVESTE CA AM GASIT CEVA SI NU ERA LA FEL...POATE AI U...SI UN PRET IN CAZ CA AI
SI UN ETRIER STANGA SPATE LA ACEEASI MASINA
din pacate nu am
din unele motive numai de moderatorii 4tuning stiute va anunt ca userul "yawashall" nu mai este activ si nu va mai pot raspunde de pe el. Noul meu user este pieseautovw...
Quote:
Originally Posted by Ady07NAF
ma ajuti si pe mn??
am bara fata dar nu are prelungire de vr6 la 160 ron
din unele motive va anunt ca userul "yawashall" nu mai este activ si nu va mai pot raspunde de pe el. Noul meu user este pieseautovw... va astept cu intrebari pe anunturile mele din cadrul acestui user
Plafon (interior) de Golf 3, 2 usi, model fara trapa, dar sa fie in stare buna. Daca ai si la ce pret? Astept raspuns aici sau PM. Multumesc anticipat.
Quote:
Originally Posted by AnduGTR
Plafon (interior) de Golf 3, 2 usi, model fara trapa, dar sa fie in stare buna. Daca ai si la ce pret? Astept raspuns aici sau PM. Multumesc anticipat.
100 ron ...dar nu se trimite prin curierat
din unele motive va anunt ca userul "yawashall" nu mai este activ si nu va mai pot raspunde de pe el. Noul meu user este pieseautovw... va astept cu intrebari pe anunturile mele din cadrul acestui user