Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Anunturi Auto Opel

Anunturi Auto Opel Masini Opel de vanzare si piese pentru Opel

Closed Thread

Thread Tools
Old 19-04-08, 11:35   #1
ag89dfa

Stage 3

ag89dfa's Avatar

Unhappy Need help with a Vectra B

salut as vrea sa cumpar o Vectra B din anu` 2000 , 1.6 , 4 airbaguri .. geamuri electrice fata .. asea.. da care e problema .. masina e de anglia .. si proprietaru o vinde cu 1500 E .. ma mai costa 1500 E inmatricularea.. iar.. sa skimb plansa de bord .. cat ma mai costa sau cum se procedeaza ma poate ajuta cineva ? cu niste idei
ag89dfa is offline  
Old 19-04-08, 17:12   #2
salfkm
Opel Driver

Stage 5

salfkm's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Need help with a Vectra B

Din cate stiu eu nu o vei putea inmatricula in Romania daca e cu volanul pe dreapta,cel mai bine e sa te interesezi la cei de la RAR si atunci vei sti un lucru sigur.Daca totusi este vreo posibilitate de a o inmatricula cu volanul pe dreapta si apoi tu vei vrea sa il muti pe stanga vei avea nevoie de multe piese si nu stiu daca ti se va merita pt ca vei iesi destul de scump,ca sa iti faci o idee vei avea nevoie in primul rand de o alta caseta de directie,un alt bord,un alt ax care face legatura intre volan si directie(imi scapa numele exact) impreuna cu crucea etc sunt destule piese de care vei avea nevoie,sfatul meu e ca nu are rost sa te complici.Bafta
salfkm is offline  
Old 20-04-08, 04:44   #3
ag89dfa

Stage 3

ag89dfa's Avatar

Default Re: Need help with a Vectra B

oke boss.. nu stiu sa vedem..ce fac..da cred ca nu ma bag .. ca nu am kef sa arunc banii aiurea..mersi mult de sfat..Bafta
ag89dfa is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -