| Anunturi Auto Opel Masini Opel de vanzare si piese pentru Opel |
02-04-08, 15:00
|
|
 Stage 5
|
vreau si eu un opel calibra!
salut! acum ceva vreme am ramas fara masina din cauza unui dobitoc de taximetrist akum vreau sa-mi iau o masina si as vrea sa-mi iau o calibra!voi ce stiti merita e buna la piese imi pot baga si eu nasul la reparatii,e fiabila consuma,fuge,e scumpa la piese?
ms mult !
|
|
|
02-04-08, 22:53
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: vreau si eu un opel calibra!
E buna la piese, iti pot baga si tu nasul la reparatii, e fiabila, consuma, si e si scumpa la piese  In alta ordine de idei citeste mai multe de calibra ca sunt foarte multe de aflat
|
|
|
03-04-08, 11:10
|
|
 Stage 5
|
bun dar unde sa caut?si am maiauzit k mai toate sunt obosite!voi ce ziceti k totusi vreau sa-mi iau si eu o masina dar ink nu m-am hotarat!need help!imi plak f mult masinile nemtesti!
|
|
|
04-04-08, 00:37
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
|
|
|
06-04-08, 00:56
|
|
Stage 2
|
Imi cer scuze daca ma bag aiurea in topicul asta, insa, in spirit filantropic  ...e foarte bine sa stii dinainte ce motor vrei pe Calibra, in cazul in care asta vrei sa iti iei. Sunt mai multe motorizari, care fug si consuma diferit. Am vazut ca link-ul de mai sus duce la o Calibra Turbo. Ca unul "patit", te sfatuiesc sa fii foarte atent ce iei  . Daca vrei o jucarie oarecare, ia-ti alta masina
|
|
|
06-04-08, 22:44
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by ghiszmo
salut! acum ceva vreme am ramas fara masina din cauza unui dobitoc de taximetrist akum vreau sa-mi iau o masina si as vrea sa-mi iau o calibra!voi ce stiti merita e buna la piese imi pot baga si eu nasul la reparatii,e fiabila consuma,fuge,e scumpa la piese?
ms mult ! 
|
http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...98-146873.html incearca aici, daca nu iti place asta, suna la numarul de tel ce este scris pe placuta masini...Bafta
|
|
|
08-04-08, 16:13
|
|
 Stage 5
|
mda...si ce fac eu cu numerele de germania?
scz!dar nu prea stiu cum se rezolva cu ele!ce fac merg cu masina 2 luni si gata piese!
|
|
|
08-04-08, 23:24
|
|
 Stage 5
|
Ia-ti calibra! Este o masina care fuge , poti sa-ti bagi si tu nasul la reparatii , piese se gasesc si se mai potrivesc si cele de Cielo, consuma putin daca motorul este in mintile lui (8/9 afara , 11/12 in oras) , este fiabila. Insa Calibra este o masina sport si cam toate sunt alergate , boala veche a Calibrelor este rugina la aripile spate si la partea din spate a pragurilor. Despre nr. straine , poti sa o inmatriculezi pe bulgaria sau sa cauti una trosnita pentru recarosare. Bafta!!
|
|
|
09-04-08, 10:31
|
|
 Stage 5
|
bun , dar u ce zici sa fac sa ma duk sa o iau din germania masina sau sa o iau din romania cu numerele de germania?adik sunt mai alergate astea de aici sau cele de akolo?
stiu k drumurile noastre nu se compara cu ale lor!si cu numerele de bulgaria cum se face?mai ales dak o recarosezi!asta este iar o problema p care eu nu o cunosc!am un opel astra f trosnit bine frontal,am primit dauna totala si initial ma gandeam sa mai iau unul din germania si sa fac schimbul de serii!dar cineva mi-a zis sa o recarosez!ce trebuie sa fac sa recarosez o masina?persoana care mi-a sugerat asta mi-a zis ca iau motorul de pe cea trosnita si sa-l pun p cea din germania si asta e!sincer mi se pare prea usor!
Multumesc mult!
|
|
|
09-04-08, 13:15
|
|
 Stage 5
|
Eu as zice sa iei una din ro. cu nr. de ger. ca majoritatea sunt aduse de putin timp in tara. Cu numerele de bulgaria se procedeaza astfel , te duci cu masina si o inmatriculezi acolo (ei nu au taxa de prima inmatriculare) pe numele unui bulgar bine voitor si care vrea sa-i treci masina pe numele lui. Faci act notarial , ca bulgarul sa nu aiba voie sa-ti gireze masina sau sa o declare furata. Cu totul te duce la vreo 500 de euro (inmatriculare , asigurare , spaga). Cu recarosarea si eu stiam la fel , se ia motorul de pe cea trosnita si se pune pe cea noua (masina care va primi transplantul trebuie sa fie automat mai noua de cat cea pe care ai avut-o) , se trece in acte seriile noi si anul si imediat dupa acea la cerere poti schimba si motorul.
|
|
|
11-04-08, 17:20
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Baieti sunt nou pe aici...as vrea sa`mi iau o calibra turbo cu numere...de ce`o fi..BG germania, it...nu conteaza...si un pret de max 3000 euro...daca se poate sa ma ajutati si pe mine
|
|
|
11-04-08, 22:54
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by wolverine
Baieti sunt nou pe aici...as vrea sa`mi iau o calibra turbo cu numere...de ce`o fi..BG germania, it...nu conteaza...si un pret de max 3000 euro...daca se poate sa ma ajutati si pe mine 
|
Nu stiu cat o sa te ajute ce urmeaza sa spun, dar...O cunostinta, plecat in germania la munca, a cautat Calibra Turbo acolo si la banii astia mi-a zis ca nu a gasit nimic convenabil. Si mai e o chestie (!!) despre care nu stiu cat de adevarat este, dar o stiu de la un samsar de masini: pentru masina inmatriculata in BG cu putere mai mare de 120 kW, exista o lege tampita care spune ca trebuie sa platesti 65 de leva, aprox. 32 de euro, ptr fiecare kW [inmatricularea ar costa, spre exemplu, 150kW x 32 de euro], insa (!) nu pentru diferenta, ci ptr toti, de la primul la ultimul....Asa ca mare atentie cu numerele de BG pe o Calibra Turbo, care are 150 kW, s-ar putea sa ai surprize neplacute in cazul in care o gasesti.
|
|
|
07-05-08, 06:27
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [SKODA] [MERCEDES]
|
daca vrei te duc eu la bulgari (locuesc ingiurgiu) si stiu targurile , gasesti sigur calibra cu 2000-2500E
|
|
|
29-05-08, 21:46
|
|
 Stage 4
|
ca posesor al unei calibre C20XE iti sugerez sa iti iei calibra piese ff ieftine usor de intretinut shi fuge de rupe norma cel mai bine iti iei un C20NE la 116 cai imatriculat shi ii pui C20LET adica motorul de turbo pt ca oricum in cazul in care o sa aiba 4x4 functional o sa il strici repede cutia de transfer cedeaza foarte repede daca se fac plecari in turatie mare!asa ca oricum vei ramane cu 2wd  bafta
|
|
|
03-07-08, 19:06
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
1 - Ia-ti an dupa 94 ca au tabla galvanizata
2 - Preferabil cauta una fabricata in finlanda decat una de la nemtzi
3 - Motoare : c20ne consuma mediu forta nu prea are decat cu admisie lexmaul si soft , c20xe trage si e f fiabil dar are probleme cu chiulasa in caz ca o fierbi si ai mare grija la partea electronica (sa nu ai nevoie de umblat acolo) c20let fiabil si bun doar ca la toate se duce cutia de transfer si una buna e undeva la 700-800 lire sterline , si calibra v6 care intradevar are o motorizare foarte reusita nu prea o gasesti .
4 - Calitatea masinii este undeva la medie , se rup repede tampoanele la cutie-motor , farurile sunt f proaste asa ca trebuie pus sticla clara + xenon
Asa ca sfatul meu este : ori calibra v6 ori un bmw e36 coupe
PS : Ca plusuri majore la calibra : cutia de viteze (getrag) , designul si fiabilitatea anumitor motorizari .
Last edited by TheMendacious; 03-07-08 at 19:11.
|
|
|
|
|