Majoritatea Opelistilor mi-au vazut topicul masinii , dar pentru cei care nu o cunosc si o vad pentru prima oara....
Vectra 2000 16v , 110kw , 1998cmc , 1990 an , geamuri electrice , trapa manuala , alarma + inchidere , mp3 Alpine + Boxe Infinity , jante TSW 18" , folie Llumar autorizata RAR , etc , iar ce nu se vede , dar se banuieste

) : masina a fost reconditionata total acum 4-5 ani(tinichigerie,vopsitorie,motor) , are mici defecte optice (doar a fost facuta in Romanica) , dar la partea tehnica este brici , consumabile la zi si de calitate (Ulei castrol RS 10w60 motor , castrol 80w transmisie,baterie , placute frana etc.) , tobe sport ; instalatie azot (NX sau pentru cei care o stiu de NOS) ,unichip + admisie aer inox , toate facute la Master Tuner (185cp si 270NM - LIMITATA,testata pe stand dyno , merge si mai bine

) , etc.
Pret de vanzare CASH 3500e - putin negociabil (in 2009 am bagat o lopata de bani in ea , doar MT a fost 1300 e , dar consumabilele plus bucsaraie si ce am mai schimbat au mai fost in jur de 500 e)
Pret VARIANTE INMATRICULATE 4000e
Nu am nevoie de comentarii rautacioase gen "scump frate ! , dincolo era mai ieftin !" este masina personala , nu masina de samsar si NU CAUT SA SCAP DE MASINA CA NU MI-A FACUT NIMIC SARACA !
- mai sunt si alte modificari sau dotari , dar probabil le-am omis
Detalii la 0744.654.677 sau mail
[email protected] , nu prea stau pe mess.
- pozele sunt reale 100% si sunt din data de 15.01.2010