mazda visinie e a tatalui meu, cele verzi ale mele, fiesta e a logodnicei mele. eu am avut 3 mazda , tatal meu 3..desi prima lui masina a fost o skoda...nu octavia, ci 1000mb din 68.vorba lui coni, mazda forever!
modificari inca nu prea avem...doar gpl pe xedos-ul tatalui meu. urmeaza alte jante de vara. nu stiu daca intre timp au mai aparut si alte xedos 6 dar din cele 3 de care stiu, doua sunt ale noastre
1. xedos 6 date tehnice:
model 1997
V6 2000cc 140 cp 24 valve 1190 kg 0-100 km/h 8.4 secunde.
pilot automat, tapiterie alcantara , trapa, geamuri, oglinzi electrice , climatronic , carlig de remorcare care arata naspa dar il tin iarna de protectie si pe post de senzori de parcare(glumesc), folie omologata lumar, mp3 blaubunkt seatle, difuzoare pioneer 80 w rms.
xedos-ul tatalui meu are in plus scaune electrice, esp si instalatie gpl(60 bulioane a costat).aceleasi date tehnice.
2. ford fiesta mk6 model 2007 1300cc 70 cp geamuri electrice fata si aer conditionat din fabrica(prea multe dotari strica
mici modificari: folie omologata lumar toate geamurile, cotiera reglabila , aparatori noroi si fluturasi
3. mazda 626 model 1987. geamuri , oglinzi, trapa electrice , instalatie gpl motor de 2000 cc , 101 cp.
am uitat sa va spun ca are bare stabilizatoare si in fata si in spate din fabrica si cu suspensia independenta are o stabilitate excelenta desi inca nu am montat suspensii sport.