Quote:
Originally Posted by Robert Coca
Vorbeste in numele tau te rog frumos si nu ne baga pe gat parerea ta. Pentru mine de exemplu a fost plictisitor. Nu a fost cu nimica mai iesit din comun decat alte etape. La Cluj a fost alta mancare de peste (viteze mai mari, circuit mai lung, masini mai multe etc.)
|
Hmmm vorbesc in numele unei persoane care nu cauta in c***t! Si nu vreau sa crezi ca te-am jignit cu asta doamne fereste! Eu am spus ca sunt persoane care vin de la sute de km sa vada asta si nu se plang din contra apreciaza. In al doilea rand ar trebuii sa ne bucuram ca se organizeaza astfel de evenimente si la noi pentru ca pe masura ce se organizeaza se invata anumite chestii si se imbunatateste calitatea lor.
Haide-ti sa fim seriosi eu nu pot sa inteleg de ce unele persoane cu toate ca se plictisesc sau nu le plac astfel de evenimente inista sa vina doar pentru ca apoi sa spuna nu a fost ok!
Haide-ti sa nu mai fim atat de negativisti nu stiu daca ai fost la Vitantis sa vezi diferenta de organizarea diferenta de traseu diferenta de calitate.
Ma repet mult respect si sa dea domnul sa fie din ce in ce mai multe astfel de evenimente pentru a putea creste calitatea. Nimeni nu va face peste noapte un eveniment perfect in timp se perfectioneaza se descopera greseli care in timp se remediaza!