Quote:
Originally Posted by BascaBV
Mugur eu in locul tau mi-ah pune in cap sa-l bat pe ala cu Audiul... sincer. Daca vrei sa te dovedesti ... dovedestete cu ala... asta bine inteles dupa ce e sti multumit cu masina si dupa ce scapi de problemele care le ai acum. Bafta si iti urez succes daca in caz de razgandesti
|
Pentru toti!!!
Intre masina mea si masina celui cu Audi...este o ffff mare diferenta!!!
Pe ala il doaren pooooola de masina...ca nu plateste el reparatiile...iar pe mine ma intereseaza...cum ma interesat si faptul ca am rupt o janta si un cauciuc data trecuta...si ia ghici...cine a platit???eu!!!!!deci inainte sa mai faceti vreo afirmatie va rog eu GANDITI!!!
Iar pentru domnu tataee....taicamiu a fu din intamplare acolo si chiar a filmat...eu am trecut doar cu o roata peste cauciuc...si ma descalificat...iar cel cu loganu..(iti dau un exemplu) a calcat 6 cauciucuri intro tura si a taiat o curba si ia ghici...NU LAU DESCALIFICAT!!!...
Deci iara te rog eu GANDESTE!!!!!
Atata am avut de zis...la linutze voi merge...iar cel cu audiul...la sectiunea indemanare(adica batjocorirea masinii...ca asta e....) a avut o sansa...la linutze nu am ce manca din el