pai problema e ca s-ar putea sa iei un radar si nu stii de unde .si te trezesti cu surprize prin posta )
apropo stie cineva pe unde stau gaborii cu radaru in triaj mai nou?inainte stateau exact acolo unde e ratu.acuma vad masina care ii opreste dupa pod in craiter , da radaru nem.ce dreq fac astia stau in boscheti cu radaru afara?
chiar nu stiu dar mie mi s-a format ochiul dupa radarul ala de pe calea bucuresti in fata la elvila )
Cica s-ar fi montat cateva (6) camere cu R in anumite locatii din oras. S-ar parea ca sunt pe Calea Buc, Saturn si Zizinului, nu stiu exact unde si nici de restul. Se pare ca mai urmeaza si altele. Cine stie mai multe sa dea detalii. O sa ajungem ca Londra cu cateva mii de camere, unde nu mai misca nimic.
dupa cate am inteles si yo si e sigura treaba politia bv pun rader fixe cam pe toate bulevardurile din bv!!!o sa am nu stiu cand o lista cu el si o poste aici!!!pana atunci cox cat mai mere!
eu am fost duminica si imi facea detectorul ca naiba....cand am trecut luni a tacut ...poate era in probe...m-am uitat pe toti stalpii din zona si n-am vazut nimic...acum nu stiu ce sa mai cred
sincer in afara de cele 2 camere de la sensul giratoriu din livada nu am mai vazut....a orizont m-am uitat si eu la fiecare stalp si nu am vazut nimc...