21-06-07, 22:45
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [Nissan]
|
Re: Accidente, tamponari, avarieri
din cate mi-am dat seama e in curba e ultima curba dinspre metro spre uzina 2 chiar inainte de bumper, acolo de multe ori la viteza mare tre sa tai 2 benzi e o curba nasoala si cred ca scapat-o mai ales daca avea 170 cum zic martorii
pe mix 2 tv a aratat stirea chiar si pe pro tv o preluare
Last edited by tuner; 21-06-07 at 22:49.
|
|
|
22-06-07, 00:17
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
imi pare nespus de rau pt baiat! si daca nu l-am avertizat cu totii despre viteza, apai io nu stiu ce sa mai zic. sa se faca cat mai repede bine
|
|
22-06-07, 00:24
|
|
Stage 5
|
acum 20 de minute am venit de la lukian de la spital....tot ce s-a zis la televizor sunt minciuni !!!!!! accidentul s-a intamplat din cauza unei EXPLOZII la un cauciuc , la viteza de 80-90 km\h , persoana din dreapta nu are 70% arsuri pe corp... doar 20% , pt k lukian la scos SINGUR din masina...nimeni nu a ridicat un deget...iar dupa aia masina a explodat...lukian este ink in stare de soc , tot ce putem sa-i uram este multa sanatate si insanatosire rapida...
Last edited by alex_S; 22-06-07 at 00:28.
|
|
|
22-06-07, 00:41
|
|
Stage 5
|
foarte nasol frate! consecinte? are casco? baiatu cum se simte? ramane cu permis?
|
|
|
22-06-07, 00:46
|
|
Stage 5
|
acum am vazut la stiri ce s-a intamplat: lucian era cam plin de sange pe fata, constient de altfel...se zice ca avea peste 170 si ca s-a rostogolit 200m , prietenul e in stare grava cu arsuri peste 50%
|
|
|
22-06-07, 01:11
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bigu
acum am vazut la stiri ce s-a intamplat: lucian era cam plin de sange pe fata, constient de altfel...se zice ca avea peste 170 si ca s-a rostogolit 200m , prietenul e in stare grava cu arsuri peste 50%
|
am fost la el..era in stre de soc cand a dat declaratiile....si s-a rasturnat din cauza unei explozi va zic sigur..asa mi-au zis si parintii lui ...iar prietenul lui Vali...are arsuri... dar nu cum au zis la stiri....
|
|
|
22-06-07, 01:23
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bigu
foarte nasol frate! consecinte? are casco? baiatu cum se simte? ramane cu permis?
|
masina nu avea casco... ..luci e ink in stare de soc..nu ii vine sa creada ce s-a intamplat...permisul deocamdata este suspendat pentru 90 de zile , nu se stie ce se va intampla cu permisul lui..iar consecinte...dosar penal....
|
|
|
22-06-07, 01:54
|
|
Stage 5
|
dosar penal pentru ce? numai daca se depune plangere pentru vatamare corporala.... in cazul acesta ar tb sai ramana permisul si sai dea cateva puncte... imi pare sincer rau....nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece familia lui acum
|
|
|
22-06-07, 03:18
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [Nissan]
|
nu stiu sa explodeze cauciucurile decat daca au uzura foarte mare erau slick-uri?
intreb din pura curiozitate nu acuz cel putin astea fara camera sunt mult mai putin predispuse exploziilor
|
|
|
22-06-07, 05:03
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by alex_S
masina nu avea casco... ..luci e ink in stare de soc..nu ii vine sa creada ce s-a intamplat...permisul deocamdata este suspendat pentru 90 de zile , nu se stie ce se va intampla cu permisul lui..iar consecinte...dosar penal....
|
nu crezi ca se cam bat cap in cap toate spuse de tine?avea 70 km/h?asta nu inseamna dosar penal in nici un caz iar daca ii face dosar penal inseamna ca ii anuleaza carnetu....zic si eu .....oricum....sa lasam discutile astea ca nu ajuta cu nimic.....insanatosire grabnica lui lucian
22-06-07, 10:26
|
|
Stage 2
|
Soferul unui Logan a depasit cu mult viteza legala, masina s-a rasturnat si a luat foc. Ocupantul din dreapta fata, un tanar in varsta de 17 ani, a ajuns la spital cu arsuri grave pe tot corpul, conducatorul auto scapand doar cu cateva traumatisme la cap.
Martorii la cumplitul accident rutier spun ca ieri, in jurul orelor 10.30, un autoturism marca Dacia Logan rula cu peste 150 de kilometri la ora pe ocolitoarea mica. Un moment de neatentie din partea soferului a facut ca masina sa derapeze si sa se rastoarne in afara carosabilului, iar apoi a luat foc. Desi ceilalti participanti la trafic au sarit repede in ajutor, cu stingatoarele masinilor lor, flacarile au cuprins Loganul. Soferul a reusit sa iasa rapid din autoturismul avariat, el fiind doar lovit la cap. Tanarul aflat langa el a ramas, insa, blocat si nu a putut fi scos decat in momentul in care focul a fost stins de pompierii chemati la fata locului.
Apoi, victima a fost transportata cu cea mai mare viteza la spital, fiind dusa direct pe masa de operatie. Medicii ne-au precizat ca pacientul a suferit arsuri grave, de gradul II-III, pe mai bine de 60% din suprafata corpului. Cu toate acestea, tanarul nu este in stare critica. Ulterior, dupa-amiaza, baiatul a fost transferat cu un elicopter SMURD la Bucuresti, la Spitalul Floreasca.
Politistii sositi la locul accidentului l-au condus si pe sofer la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Cel mai probabil, conducatorul auto se va alege cu permisul suspendat pentru 90 de zile.
Teribilism
Soferul are 18 ani si doar de cateva zile si-a luat permisul de conducere. Ieri a luat masina parintilor, fara ca acestia sa stie, si, impreuna cu un prieten, a plecat intr-o plimbare prin oras. Pe ocolitoare, incepatorul a ignorat orice regula preventiva si a calcat pedala de accelaratie pana la podea. Cand a pierdut controlul volanului, a facut miscari bruste, in incercarea de redresare, iar asta a facut ca masina sa se rastoarne de cateva ori. Soferul le-a spus politistilor ca accidentul s-a produs datorita unei explozii de cauciuc. Ancheta va stabili, insa, cauza reala. Este inexplicabil cum de a luat foc autoturismul, un model nou, care din fabricatie are un sistem automat ce intrerupe alimentarea electrica in cazul unui impact puternic .
|
|
|
22-06-07, 10:30
|
|
Stage 2
|
naspa....innsanatosire grabnica
|
|
|
22-06-07, 10:45
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Nissan] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by alex_S
|
un om se zbate intre viata si moarte si tu vorbesti de dosar penal...e ultimul lucru la care trebuie gandit..una peste alta nu stiu cata invatminte ati tras de aici da realitatea nu e ca in nfs si viata e numai una...nu vreau sa dau pilde altora, nici eu nu sunt perfect da e pacat sa faci lucruri care iti fac rau tie si altora nevinovati...nu vreau decit sa ii vad bine mai ales pe cel din dreapta care acum se zbate sa traiasca si care nu a gresit cu nimic decit ca a acceptat sa stea acolo....stiti bine marea majoritate de pe aici cat va costat teribilismul...masina sifonata da ati scapat doar cu atit...e un semnal de alarma tras de firescul lucrurilor si anume ca teribilismul si inconstienta ucide fara scrupule...insanatosire grabnica!
Last edited by Catalyn; 22-06-07 at 11:17.
|
|
|
22-06-07, 11:43
|
|
Stage 5
|
nust....tot ce am zis mai sus mi s-a zis ieri la spital....pana la urma nu conteaza cum s-a intamplat si ce a patit masina...sunt doar niste fiare....lucian si cu prietenul lui sa isi revina...
|
|
|
22-06-07, 12:15
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by catalyn
un om se zbate intre viata si moarte si tu vorbesti de dosar penal...e ultimul lucru la care trebuie gandit..una peste alta nu stiu cata invatminte ati tras de aici da realitatea nu e ca in nfs si viata e numai una...nu vreau sa dau pilde altora, nici eu nu sunt perfect da e pacat sa faci lucruri care iti fac rau tie si altora nevinovati...nu vreau decit sa ii vad bine mai ales pe cel din dreapta care acum se zbate sa traiasca si care nu a gresit cu nimic decit ca a acceptat sa stea acolo....stiti bine marea majoritate de pe aici cat va costat teribilismul...masina sifonata da ati scapat doar cu atit...e un semnal de alarma tras de firescul lucrurilor si anume ca teribilismul si inconstienta ucide fara scrupule...insanatosire grabnica!
|
Foarte adevarat ceea ce ai spus Cata, dar din pacate invataturile de minte se trag de prea putini dintre noi...drept dovada...insanatosire grabnica le urez si eu amandoura, si sper din toata inima sa se ia aminte de cat mai multi dintre noi!!!
Daca nu intelegeti ce am spus, uitati-va la semnatura lui Mugur alias Freak bv!!!
|
|
|