hai pe la expo de tuning
nu zic ca nu e frumos dar nu se pupa adaosul de pe spate cu bara fata, stikerele de pe hayon, misto ca are shaved pe portierele spate. in rest nu mi se pare deosebit.......
Am fost, crede-ma. Dar hai sa nu comparam masina de zi ci zi a unui pasionat(da, recunosc cea din poza are si plusuri si minusuri), cu una "special" facuta pentru show Am si zis una din cele mai frumoase Golf 4, mai sunt de exemplu, fostu Golf a lu' Sonel, BV-10-TUN sau cea care imi place cel mai mult, masina lui Luci(presedintele Night Rider Sibiu)
Am fost, crede-ma. Dar hai sa nu comparam masina de zi ci zi a unui pasionat(da, recunosc cea din poza are si plusuri si minusuri), cu una "special" facuta pentru show Am si zis una din cele mai frumoase Golf 4, mai sunt de exemplu, fostu Golf a lu' Sonel, BV-10-TUN sau cea care imi place cel mai mult, masina lui Luci(presedintele Night Rider Sibiu)
dar de asta ce zici.este masina de zi cu zi nu special facuta ptr showuri.
Arata f bine, poate jantele pe spate ar trebui cu o buza f mica.
Iar pentru ceilaltzi care vorbesc despre golfu lui Sonel si TUN cel al lui Sonel arata f bine ca era simplu nu impopotzonat, cat despre TUN fara suparare este o masina hidoasa, impopotzonata nu are putzina suspensie, spoilerele sunt nasoale zici ca e facuta din topor nu vad nimik interesant la ea.
Omu a incercat si asta e gustu lui.
ai dreptate a lui sonel era frumos ca era simplu cu mici modificari si jantele s-au potrivit si culoarea era foarte ok insa despre tun am aceasi parere nu am nimic cu el dar nu i-a reusit mai bine arata cum a avut-o inainte oricum ce e frumos pe masina aia e muzica
__________________ Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
Imi place, cum nu! Sincer vroiam sa o spun si pe a ta, dar nu o mai vazusem de multicel prin oras si n-am stiut ce sa cred Daca poti, da-mi ceva detalii motor & ice. Foarte tare PIR, in loc de TDI
Ca o modificare la Golf 4, imi plac stopurile de WOW(cred ca sunt custom)
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [SKODA] [SUBARU] [4Rally]
Re: Poze cu masini din Brasov
Quote:
Originally Posted by Syc@
..cat despre TUN fara suparare este o masina hidoasa, impopotzonata nu are putzina suspensie, spoilerele sunt nasoale zici ca e facuta din topor nu vad nimik interesant la ea.
Omu a incercat si asta e gustu lui.