Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Brasov

Reply
 
Thread Tools
Old 08-11-06, 14:10   #121
BMW-M-Power

Stage 5
 
BMW-M-Power's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 645
Default Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

si eu cred la fel ramane de vazut
BMW-M-Power is offline   Reply With Quote
Old 08-11-06, 14:14   #122
alfa33

Stage 5
 
alfa33's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 354
Default Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

Pai nu cred ca vom avea ocazia dar oricum, eu fac 100 in vreo 7 sec. Ala in 7 sec are aproape 300. Deci il fac
alfa33 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-06, 18:13   #123
BMW-M-Power

Stage 5
 
BMW-M-Power's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 645
Default Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

2007 Bristol Fighter T

V10 twin-turbo, 8 litri, 1012CP / 5600 rpm - (127CP/L)
350 km/h (limitata electronic)
0-100 km/h < 3.5 s
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	fighter_t01.jpg
Views:	83
Size:	111.7 KB
ID:	172968  
BMW-M-Power is offline   Reply With Quote
Old 21-11-06, 00:40   #124
Flow

Stage 5
 
Flow's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,895
Cool Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

Se ia un Seria 6 Cabrio, se asezoneaza cu ultimele sisteme audio Alpine si i se redeseneaza caroseria astfel incat sa arate infricosator. Rezulta Alpine BMW Sinister 6.









Nu va speriati. Nu este vorba de un model super***urist care va participa intr-o productie Hollywoodiana, nici masina lui Arnold din Predator. Monstruozitatea mutanta pe care o aveti in fata nu este nimic altceva decat un BMW 645 Cabrio preparat in SUA de Alpine, acestia din urma cunoscuti pentru sistemele audio cu care doteaza orice model pe care il prind la cotitura.

In acest caz, pe langa implantele exterioare, casa de tuning a dotat modelul german (rebotezat Alpine BMW Sinister 6– un nume foarte inspirat) cu cele mai interesante noutati din cataloagele in materie de sisteme audio: 8 amplificatoare monocanal, doua amplificatoare cu patrru canale, doua cu doua canale, DVD, navigatie prin satelit si asa mai departe. Puterea totala a implantului este de 8000 de Wati.

Cele mai evidente modificari sunt insa cele exterioare. Alpine a redesenat caroseria in nu mai putin de cinci luni, sistemul de intrare/iesire fiind absolut inedit: habitaclul culiseaza circular cu pana la 90 de grade pentru a permite accesul. Alte elemente interesante: jantele au diametrul de 24 de inch pe rotile din fata si de 26 de inch pe cele din spate, franele au fost si ele modificate pentru a face fata noii provocari, minicamerele de luat vederi au luat locul oglinzilor retrovizoare iar logo-ul Alpine a fost inserat cu laser pe exteriorul partilor metalice ale caroseriei. A rezultat un model de-a dreptul infricosator insa care iti dreptul sa fii primul la simfonia de sunete de la semafor.
__________________
PREA MULT TIMP LIBER DAUNEAZA MINTII SI ASA ODIHNITE
Flow is offline   Reply With Quote
Old 21-11-06, 16:02   #125
Paul

Stage 5
 
Paul's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,733
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[SKODA]
[SUBARU]
[4Rally]
Default Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

Se pare ca urmatoarea generatie Golf, a sasea, va veni mai repede decat era prevazut initial. In locul unui facelift, probabil, Volkswagen va arunca in lupta o generatie complet noua a modelului hatchback care, cu decenii in urma, a redefinit clasa compacta.
Motivul tine de profitabilitate, altfel un capitol sensibil pentru Volkswagen, de ceva ani. Si cum Golf a fost si trebuie sa ramana o referinta in categoria sa, Volkswagen si-a revizuit planurile in privinta acestui model, astfel ca, daca ar fi sa ne luam dupa presa internationala de specialitate, Golf VI isi va face aparitia la inceputul lui 2008. Ceva mai mare si cu un aspect mai sportiv decat actuala generatie, viitorul Golf ar putea prelua elementele de design ale partii posteriale de la recent prezentatul Concept A (foto), detalii ale partilor laterale de la Passat si Eos si partea frontala de la Eco Racer. Cu alte cuvinte, va fi un Golf mai atractiv. Totusi, se pare ca platforma mecanica nu va suferi modificari radicale, comparativ cu actuala generatie. Nu vor lipsi bunecunoscutele motorizari FSI si TDI, definitorii pentru Grupul Volkswagen, insa este asteptat si un propulsor turbodiesel de ultima generatie, ce va folosi tehnologia common-rail. Presa internationala speculeaza si pe tema accentuarii identitatii sportive pentru versiunea cu 3 usi, respectiv a utilitatii variantei in 5 usi. Va fi interesat de urmarit si modul in care Volkswagen va dezvolta versiunile derivate din Golf, binecunoscutelor Variant, Jetta, Golf Plus si Touran urmand sa li se alature, in urmatorii ani, si un SUV, a carui aparitie este prefigurata, momentan, de Concept A.



Last edited by Paul; 21-11-06 at 16:05.
Paul is offline   Reply With Quote
Old 21-11-06, 17:59   #126
alfa33

Stage 5
 
alfa33's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 354
Default Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

Ca idee, aveti cunostinte despre cine este inventatorul tehnologiei common-rail?
alfa33 is offline   Reply With Quote
Old 22-11-06, 07:52   #127
Flow

Stage 5
 
Flow's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,895
Post Re: Arahnomania

Foarte multi asociaza culoarea rosie cu o Alfa Romeo Spider. Rosu ca obrajii pudicilor care se uita la "Basic Instinct" si se intreaba si acum "Oare chiar nu purta chiloti?!?".

In prima parte sau mai recentul "sequel", nu conteaza, Sharon Stone este la fel de atragatoare, si imaginea in rochia alba te urmareste fie ca esti barbat sau femeie. Chiar daca Sharon Stone acum a ajuns la o varsta respectabila, ea tot fura mintile chiar si unuia pentru care guru cinematografiei este Woody Allen.


Ideea este ca, daca femeia este deosebita, farmecul ei ramane. La fel s-a intamplat si cu Alfa Romeo Spider, o masina care a infruntat anii mai bine ca multe masini cu pretentii si mai scumpe. Si toate fostele Spider erau rosii. Ca si noul model, care parca este construit special pentru a fi rosu si care are toate premisele trecutului de a deveni ceva deosebit.


Istoria recenta insa, cand Alfa Romeo a mai incercat sa reinvie legenda roadster, ne poate contrazice. Spider-ul anilor '90 a fost insa o incercare esuata din cauza designului patratos, angular si deci nepotrivit pentru o masina pasionala, la acest neajuns adaugandu-se o ergonomie foarte slaba a interiorului si o calitate mai mult decat precara a fabricatiei.
Astfel, cei de la Alfa Romeo sunt constienti de faptul ca noua creatie Spider trebuie sa fie ceva cu totul si cu totul special, departe de acea nereusita. Noul Spider este bazat pe coupe-ul Brera, despre care puteti de asemenea sa cititi in acest numar.

Faptul ca imparte foarte multe cu coupe-ul sus-amintit inseamna pentru noul Spider ca beneficiaza de noua calitate de fabricatie Alfa Romeo - foarte buna la primul contact, dar ramane de vazut cat de eficienta in fata timpului -, precum si de disponibilitatea noilor motorizari pe benzina JTS.


Pentru moment, acestea sunt un propulsor de 2,2 litri cilindree, cu 188 CP si varful de gama V6 cu 260 CP putere maxima. Pe langa acestea, nu trebuie uitat faptul ca platforma tehnica a lui Brera permite montarea unui sistem de tractiune integrala permanenta Q4 pentru versiunea V6, menit sa sporeasca siguranta si dinamica.

Cea mai mare "problema" in cazul lui Spider a fost insa transformarea coupe-ului Brera in roadster-ul Spider. Designul "iubeste-ma sau uraste-ma!" al lui Brera i se datoreaza lui Giugiaro, dar responsabilitatea pentru producerea lui Spider a cazut (voit, desigur) pe umerii lui Pinifarina, care, pe langa sarcina de a desena masina, a primit si sarcina de a construi atat Brera, cat si Spider laolalta.

Designerii italieni si-au dorit bineinteles sa evoce trecutul, mai precis formele inca sexy ale spatelui lui Duetto Spider, axandu-se pe eleganta si simplitatea liniilor ce caracterizau acest model din trecut. Partea din spate a fost cea "copiata" in special dupa cum chiar Pininfarina recunoaste. Linia laterala ingusta si fara artificii de design inutile aminteste si ea de trecut si este "brazdata" de elemente de design contemporane, cum ar fi pasajele proeminente ale rotilor si jantele din aliaj usor, cu diametru mare si cu multe spite.


Partea frontala insa a fost pastrata in zona de timp actuala, ea fiind aproape identica cu cea a lui Brera si a limuzinei 159. Nu lipsesc de aici farurile cu cate trei blocuri optice rotunde separate si grila fata triunghiulara, ambele lansate in premiera pe 159 si pe Brera. Interiorul a fost de asemenea binecuvantat de penelul lui Pininfarina.
Designul este insa foarte familiar pentru oricine a vazut doar si in treacat limuzina 159. Consola centrala gen "masina de curse" cu trei ceasuri indicatoare orientate catre sofer a ramas neschimbata. Au aparut insa mici elemente de design sportiv prin tot habitaclul, dar insesizabile pentru un client caruia nu-i place sa intre in detalii.

Ceilalti vor aprecia insa micile "atentii", cum ar fi finisarea cu un material special a panourilor usilor si a cotierei sau designul special al scaunelor, menite parca sa imite prezenta unor centuri cu prindere in patru puncte. Si tot felul de astfel de lucruri subtile, dar importante.


Poate unele lucruri nu vor fi intelese asa cum ar vrea designerul, dar totul este in final foarte "made in Italy".
Flow is offline   Reply With Quote
Old 22-11-06, 11:02   #128
alfa33

Stage 5
 
alfa33's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 354
Default Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

asa da Spider-ul anilor 90, del derivat din GTV intradevar nu a fost o capodopera. GTV-ul la vremea respectiva a creeat o clasa aparte a stilului insa in varianta cabrio, denumita Spider nu a iesit la fel de bine. Traditia spider-ului incepe de fapt in urma cu aproape 40 de ani cand a fost lansat modelul Duetto redenumit odata cu intrarea pe piata americana in Spider. Acest model a fost in fabricatie mai bine de 30 de ani. Mai exact pana in 94, fiind considerat de catre presa internationala una din masinile simbol ale clasei cabrio-roadster. In foarte multe tari Spider este sinonim cu Alfa Romeo si practic a definit tendintele conceptului de roadster. Formele provocatoare ale masinii o claseaza in topul celor mai sexy masini ale lumii si este si astazi o masina destul de scumpa pe orice piata. In State de altfel, cautand pentru o prietena o masina pe niste site-uri, am gasit la sectiunea Alfa numai spider iar preturile erau de la 20 000 de dolari. Noua alfa Spider reia traditia roadster si readuce valorile Alfa Romeo in varianta cea mai sexy. Conform traditiei, un spider este dotat cu soft top si contrar tendintelor pietei, alfa nu a montat un hard top la acest model. Lucru apreciat de iubitorii marcii, mai ales pentru ca un soft top aduce mai mult farmec unei masini cabrio. Alfa Spider nu este doar o masina cabrio si nici macar nu este vre-un simbol al sportivitatii. Valorile unei spider se bazeaza pe altceva decat performante. Este o masina facuta pentru a fi admirata si pentru a puncta clasa proprietarului. Nu inseamna totusi ca nu are tehnologie performanta sub formele pur italiene. Un V6 aspirat de 3.2 litrii si 260 CP plus tractiunea integrala Q4 te vor face sa te gandesti de 2 ori cand provoci o alfa spider la semafor
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	spiderfatayd7.jpg
Views:	62
Size:	22.4 KB
ID:	178909   Click image for larger version

Name:	spiderspatewh1.jpg
Views:	103
Size:	20.5 KB
ID:	178910   Click image for larger version

Name:	spider1wc8.jpg
Views:	109
Size:	24.0 KB
ID:	178911  

Click image for larger version

Name:	spider4po1.jpg
Views:	75
Size:	25.0 KB
ID:	178912   Click image for larger version

Name:	1967-Alfa-Romeo-Duetto-Red-Front-Angle-st.jpg
Views:	65
Size:	182.3 KB
ID:	178913   Click image for larger version

Name:	7.jpg
Views:	58
Size:	549.5 KB
ID:	178914  

Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	74
Size:	1,002.5 KB
ID:	178915   Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	55
Size:	358.3 KB
ID:	178916   Click image for larger version

Name:	2006-Alfa-Spider-FA-Top-1920x1440.jpg
Views:	74
Size:	420.5 KB
ID:	178917  

Click image for larger version

Name:	2006-Alfa-Spider-RA-1920x1440.jpg
Views:	115
Size:	352.7 KB
ID:	178918   Click image for larger version

Name:	2006-Alfa-Spider-S-1920x1440.jpg
Views:	60
Size:	293.3 KB
ID:	178919  
__________________
Alfa Romeo 33 1.7 16V Quatrofoglio Verde
Alfa Romeo GTV V6 2.0 Turbo
alfa33 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-06, 10:14   #129
alfa33

Stage 5
 
alfa33's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 354
Default Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

alfa romeo 4C Junior

Va fi lansata oficial in primavara lui 2008. Motorizarea de baza va fi un propulsor pe benzina 1,4L turbo uniair 150CP iar pretul de pornire va fi de 16 000 de euro. Design-ul combina noua identitate alfa si preia elemente de design de la brera si 8C competizione. Alfa 4C Junior va fi cel mai mic model din viitoarea gama si va concura direct cu mini cooper, bmw seria 1 sau renault clio sport, fiind adresata segmentului de varsta 18-35 de ani. Se vehiculeaza transmisie Q2 (LSD pe puntea fata) sau propulsie (tractiune pe puntea spate)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	juniorki1.jpg
Views:	72
Size:	249.6 KB
ID:	185425  
alfa33 is offline   Reply With Quote
Old 10-12-06, 02:29   #130
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5
 
Yackone's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 4,136
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]
Default Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

New nissan skyline gt-r undercover spy shots


http://videos.streetfire.net/mostdis...60006f1e96.htm
Yackone is offline   Reply With Quote
Old 10-12-06, 23:51   #131
blondu_glf 2
PARTICIPANT CURSE

Stage 5
 
blondu_glf 2's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,596
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[VW]
Wink Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

Quote:
Originally Posted by Yackone View Post
New nissan skyline gt-r undercover spy shots


http://videos.streetfire.net/mostdis...60006f1e96.htm
pai asa mai merge mai n'ea yackone...
blondu_glf 2 is offline   Reply With Quote
Old 14-12-06, 21:26   #132
Flow

Stage 5
 
Flow's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,895
Default Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

SELFMOTORS BACAU aduce in premiera pentru ROMANIA o noua bijuterie auto: SUZUKI SWIFT SPORT.

Prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Paris, noua creatie a constructorilor japonezi, este versiunea comerciala a bolidului de curse din campionatul de raliuri al echipei SUZUKI.

Intalnirea fata in fata cu NOUL SWIFT SPORT te indeamna sa urci la volanul ei numaidecat. Aspectul exterior te cucereste din prima clipa prin liniile aerodinamice ale caroseriei, grila motorului ce degaja forta si agresivitate, dinamismul rotilor echipate cu jenti din aluminiu de 17’’, cele doua guri de foc din otel-inox ale tevii de esapament si nu in ultimul rand eleronul sportiv al hayon-ului.
Propulsorul pe benzina, 100% marca SUZUKI, este demn de numele “stapanului”.Cu o cilindree de 1,6 litri, avand 4 cilindri si 16 supape, cu injectie multipunct si beneficiind de sistemul VVT(Variable Valve Timing System), dezvolta o putere maxima de 125 CP avand un consum combinat decent de doar 7,2 litri/100km. SWIFT SPORT ajunge la o viteza maxima constructiva de 200 km/h si are o acceleratie excelenta de la 0 la 100 km/h in numai 8,9 secunde, putand concura cu succes cu orice masina din clasa ei.

Dotarile superioare de ultima ora asigura un confort deosebit soferului si pasagerilor. Enumeram doar cateva:servodirectie asistata electronic, aer conditionat automat, CD-tuner MP3 cu comenzi pe volan, scaune fata sportive tip RECARO, geamuri laterale elctrice, oglinzi laterale electrice si incalzite, scaune fata incalzite, etc.
SWIFT SPORT este atragatoare si puternica dar si o masina foarte sigura. Echiparea standard include:6 airbag-uri, ABS cu EBD, discuri de frana ventilate fata si spate, ESP-ul oferit de Daimler-Chrysler AG, suspensie sportiva si eficace(amortizoare MONROE),etc.

Concluzionand SUZUKI SWIFT SPORT este tot ce si-ar dori orice sofer.
Attached Images
       
Flow is offline   Reply With Quote
Old 16-12-06, 16:10   #133
BMW-M-Power

Stage 5
 
BMW-M-Power's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 645
Default Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

e ma-sa ma-sa masina asta. pot sa zic, fara sa mint, ca mi-ar placea una k asta - chiar dc nu sunt un fan suzuki. arata chiar beton. si de performante nu mai zic.
__________________


Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
BMW-M-Power is offline   Reply With Quote
Old 17-12-06, 21:26   #134
Flow

Stage 5
 
Flow's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,895
Unhappy Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

Quote:
Originally Posted by BMW-M-Power View Post
e ma-sa ma-sa masina asta. pot sa zic, fara sa mint, ca mi-ar placea una k asta - chiar dc nu sunt un fan suzuki. arata chiar beton. si de performante nu mai zic.

de cand tot visez si io la una
Flow is offline   Reply With Quote
Old 19-12-06, 11:18   #135
NEbunu

Stage 5
 
NEbunu's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 364
Default Re: ultimele noutati in materie de autoturisme

Audi a reuşit să incorporeze numele şi "sufletul" penta-câştigătoarei de la Le Mans, Audi R8, într-o spectaculoasă maşină sportivă. La trei ani de la lansarea conceptului Le Mans quattro, versiunea de serie îşi face debutul la Salonul Auto de la Paris, sub prenumele R8. Cu o "herghelie" de 420 de cai putere sub carcasa motorului V8 FSI şi un corp foarte atletic, din aluminiu, bolidul se comportă într-adevăr superb. Primele modele ce vor putea fi comandate, vor sosi în garajele fericiţilor proprietari în prima jumătate a anului 2007.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	r8.jpg
Views:	81
Size:	389.5 KB
ID:	190859   Click image for larger version

Name:	r8-ext.jpg
Views:	71
Size:	427.2 KB
ID:	190860   Click image for larger version

Name:	r8-fata.jpg
Views:	126
Size:	455.9 KB
ID:	190861  

Click image for larger version

Name:	r8-lat.jpg
Views:	119
Size:	439.0 KB
ID:	190862  
__________________
NEbunu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -