20-02-08, 13:23
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
Re: Divertisment
|
|
|
22-02-08, 12:13
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [4Rally] [Toyota]
|
nu ati mai vazut asa ceva!!!!!!!super drift cu ......... un CAL PUTERE!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=E4G646QIZqY
|
|
|
22-02-08, 18:52
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Nissan] [RENAULT]
|
Cei 7 pitici la Vatican se intalnesc cu Papa. Morocanosulil intreaba pe Papa : - Sfintia ta, aveti cumva calugarite pitice in Vatican ? - Nu fiule, in nici un caz. - Dar, Sfintia voastra, in italia aveti cumva calugarite pitice, asa ca noi ? - Nu fiule, n-avem. In spatele Morocanosului ceilalti pitici isi dadeau palme si abea se abtineau sa nu rada. - Sfintia ta, intreaba Morocanosul cu glasul tremurand si lacrimi in ochi, dar in lumea asta exista vre-o calugarita pitica asa ca noi ?? - Nu fiule nicaieri in lume nu exista calugarite pitice. La auzul acestei replici ceilalti sase pitici izbucnesc in hohote de ras si scandeaza : - Ai f***t un pinguin ! Ai f***t un pinguin !
|
23-02-08, 23:55
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Un punk-er urcă într-un autobuz. Părul său era făcut spice, colorat verde,rosu,albastru si portocaliu. Hainele îi erau o amestecătură de cîrpe si piele, picioarele îi erau goale si corpul îi era plin de cercei. Se asază pe singurul loc liber, exact în fața unui bătrîn, care se tot holba la el. - Ce te tot holbezi, mosule? Ce, tu n-ai făcut nimic aiurea cînd erai tînăr? Bătrînul: - Ba da. Odată, cînd eram în marină, m-am îmbătat în Singapore si am f...t un papagal. Mă gîndeam că esti fiul meu )
|
|
|
24-02-08, 04:25
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Yackone
|
Ba Yakone da ce ai sarit asa la gatul omului? parca tzia violat teritoriul! Vad ca esti tare curios sa vezi cine a facut poza, EU am facut poza ma si tot EU iam dat drumu libera pe forum. Cel care se uita si e cu spatele e Vali, asta ca sa potzi sa dormi linistit.
|
|
24-02-08, 15:32
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [A.C.S. Speedline Motorsport] [PEUGEOT] [4Rally] [Design Team] [SKODA] [VW]
|
TU esti un zeu...da-mi voie sa-ti cer un autograf...
Last edited by Yackone; 24-02-08 at 15:35.
|
|
|
25-02-08, 23:29
|
|
Stage 5
|
Quote:
TU esti un zeu...da-mi voie sa-ti cer un autograf...
|
BA yakone bucur ca ai recunoscut suprematzia am aflat de la altzii ca mi te inkini ca jertfa ... umana. Da pe partea cu autografu te las sa mai asteptzi, mai fa cateva matanii
|
|
|
26-02-08, 22:46
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Trei tipi: un roman, un tigan si un ungur pescuiesc. La un moment dat li se incurca unditele si prind toti 3 un pestisor de aur. Pestisorul le zice ca din cauza ca toti 3 l-au scos din apa va indeplini o singura dorinta la fiecare. Ungurul zice eu vreau ca toti ungurii sa fie in Ungaria si sa fie bogati si fericiti. Dispare. Tiganu zice eu vreau ca toti tiganii sa fie in India fericiti, bogati. Dispare. Romanu' se uita in toate partile si il intreba pe pestisor: - Ungurii is in Ungaria? - Da. - Toti? - Da. - Si tiganii in India ? - Da. - Toti? - Da Se uita la pestisor si zice: - Mie da-mi un cola light.
|
|
|
27-02-08, 18:29
|
|
Peugeot Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Syc@
BA yakone bucur ca ai recunoscut suprematzia am aflat de la altzii ca mi te inkini ca jertfa ... umana. Da pe partea cu autografu te las sa mai asteptzi, mai fa cateva matanii
|
esti pamant
|
|
|
27-02-08, 19:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
esti pamant
|
Ma mai bine pamant decat shogor de noapte ca tine stai sa belesti repede oki la tot ce le caca mintea la altzii si le rascolesti cacatu, vezi ca Esca de la Pro TV isi face griji ca o sa te ia pe tine sa le aduci stirile
|
|
|
27-02-08, 23:29
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Tocmai ati primit un galben, mai usor cu "muschi" si mai mult respect..avertisment pt amindoi!!
|
|
|
03-03-08, 12:30
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba: - Va log, aveti iepulasi dlagalasi?. Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba - Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?. Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta... - Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale...
|
|
|
03-03-08, 13:15
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [VW]
|
=))=))=)) prea tare asta
|
|
|
03-03-08, 22:49
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii trage o bata strasnica peste bot. Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt spunandu-i: - Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul !!!.
|
|
|
03-03-08, 22:50
|
|
Renault Driver
Stage 5
|
Nu va suparati doamna doctor, mi-e rusine sa va spun, sufar de priaprism, am erectie permanenta. Ce-mi puteti da? - Un moment, va rog! Doctorita dispare si se intoarce dupa cateva minute. M-am consultat cu inca patru colege si va putem oferi casa, masa si 5.000.000 de lei pe luna.
|
|
|
|
|