vand oltcitul asta, oltcit club , cutie de viteze in 4 trepte, motor de 1.3 omologat, tipul motorului citroen g13,asa scrie in talon , masina complet functionala, scaune de golf 2 gti
e din 1991 masina..si are in unele locuri ceva rugina ...merge mers cu ea pana la anu cand ii expira itp sau merge luata pentru piese ( tobe noi, motor, cutie de viteze, haion si usi bune, etc,nusth....daca nu il vand o sa il dezmembrez cred ...) pret 800ron!
poze:
hmm....nu...ca idee vroiam sa o cobor,sa ii schimb rotile ( in talon are cauciucuri de 175 70 r13 omologate:P ) si sa ii pun un 38/38 sincron pe ea ....daaaaaar .....daca reusesc sa vand oltcitul... imi iau alt motor ptr dacie :X ( al xx motor pe care il schimb ) ).....
unii sunt cu oltcitul...altii cu dacia :P
un filmulet cu mersul motorului ( desi nu avea filtrul de aer si toba finala montata ( nu avea colier, si am dat-o jos sa dau cu putina vaselina la imbinare sa fie usor de scos altadata )
si inca 1 poza cu masina..ma rog..spatele ei )
si...) 1 poza cu montajul releului de dacie pe oltcit pentru Danut Bratosin :P...DF e legat la a doua siguranta de sus in jos si A+ adica firul rosu si cel albastru de langa el sunt legate la borna bateriei ( am uitat daca la minus sau plus... )...
masina inca e de vanzare...au spus cateva persoane ca vor sa o vada, insa momentan nu m-am intalnit cu nimeni
daca pana saptamana viitoare ( vineri) nu se vinde, o sa incep sa vand piese de pe ea( usi,capota motor si hayon, motor, CV, planetare, interiorul, etc....stiti voi ce va trebuie :P )
sper sa o dau intreaga :P
Incearca sa faci un anunt si pe forumul oltcit,poate o sa fie doritori acolo
PS: daca nu ai user pe forumul ala,te pot ajuta eu...asta in caz ca vrei...
un filmulet cu mersul motorului ( desi nu avea filtrul de aer si toba finala montata ( nu avea colier, si am dat-o jos sa dau cu putina vaselina la imbinare sa fie usor de scos altadata )
si inca 1 poza cu masina..ma rog..spatele ei )
si...) 1 poza cu montajul releului de dacie pe oltcit pentru Danut Bratosin :P...DF e legat la a doua siguranta de sus in jos si A+ adica firul rosu si cel albastru de langa el sunt legate la borna bateriei ( am uitat daca la minus sau plus... )...
masina inca e de vanzare...au spus cateva persoane ca vor sa o vada, insa momentan nu m-am intalnit cu nimeni
daca pana saptamana viitoare ( vineri) nu se vinde, o sa incep sa vand piese de pe ea( usi,capota motor si hayon, motor, CV, planetare, interiorul, etc....stiti voi ce va trebuie :P )
sper sa o dau intreaga :P
ok,daca doresti iti raman recunoscator :P ..merci :P
nu l-a luat nimeni inca, 3 persoane s-au aratat interesate,dar astept sa iau legatura cu ele sa vedem cum facem sa ne intalnim