Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OLTCIT > Anunturi Auto Oltcit

Anunturi Auto Oltcit Masini Oltcit de vanzare si piese pentru Oltcit

Reply

Thread Tools
Old 09-05-12, 22:29   #1
costyn_sersea

Stage 3

costyn_sersea's Avatar

Default CUMPAR OLTCIT

Cumpar Oltcit cat mai aproape de zona Prahova, actele si taxe la zii si de preferabil culoarea rosu. astept oferta!

Moderator: Data viitoare incearca sa scrii mai corect si fara caps lock!

Last edited by Danutz Bratosin; 10-05-12 at 18:31.
costyn_sersea is offline   Reply With Quote
Old 11-05-12, 16:46   #2
big_marian

Stage 5

big_marian's Avatar

Member of:
[Oltcit]
Default Re: CUMPAR OLTCIT

Quote:
Originally Posted by costyn_sersea View Post
Cumpar Oltcit cat mai aproape de zona Prahova, actele si taxe la zii si de preferabil culoarea rosu. astept oferta!

Moderator: Data viitoare incearca sa scrii mai corect si fara caps lock!
Hai sa iti spun ceva

Daca vrei sa cumperi un oltcit bun, si in care nu e nevoie sa investesti prea mult, gandeste-te ca 1500 ron nu e un pret mare. La urma urmei, daca vrei sa il iei cu 15 si sa il duci la remat, iar nu pierzi nimic, deoarece bonul cam atat e.

Ia unul la 10 mil, investe inca vreo 3-4 sa il pui din nou pe strazi, investe 3-4 sa il inscri pe numele tau si vezi unde ajungi...la aproape 20.

Parerea mea, un oltcit in stare buna, care chiar functioneaza sub 15 nu il gasesti, iar daca vrei sa nu ai probleme cu tablaria ti-l recomand pe al meu, care e vopsit relativ recent(4 ani), si e peste tot dat cu vaselina si alte chestii sa nu rugineasca. In 15 mil iti dau si segmentii si instalatia GPL dar doar atat, bineinteles cu Fiscalul radiat si trecerea la tine.

Daca te intereseaza Oltcitul, il pot aduce maxim pana in Craiova. Itp valabil inca 2 ani si asigurarea facuta pentru inca 6 luni. Eu zic ca e cea mai buna oferta pentru tine, pentru ca vezi ca masina arata ok si in poze si in realitate.

Pana la urma e alegerea ta si faci ce vrei. Daca il vrei, contacteaza-ma pe PM
big_marian is offline   Reply With Quote
Old 12-05-12, 12:42   #3
big_marian

Stage 5

big_marian's Avatar

Member of:
[Oltcit]

Quote:
DA MARIAN DAR LA AIA STIU CA LE-AM SCHIMBAT CU CEVA BUN PE EA SAU CHIAR NOI ASA LA UNU MAI SCUMPA SI SA ARATE BINE SI LA ACESTEA TREBUIE SA SCHIMBI ULEIU, DISTRIBUTIA SI ALTELE CARE SA FI SIGUR CA SUNT SHIMBATE DAR NUS CE SA ZIC NU O LASI S TU NIMCI MACAR LA 12MIL? GANDESTETE CA VIN TOCMAI DIN PLOIESIT MA COSTA CEVA SA VIN SI PANA ACOLO MAI MA COSTA GAZU SI PANA IN PLOIESTIAPOI TRB SA MA DUC LA RAR SA O TREC PE NUMELE MAU... DECI ALTI BANI EU ZIC SA TE GANDESI CA PAOTE PE VAUCER NU GASESTI SA IL DAI PE 15 MIL LA MN IN PLOIESIT ANU TRECUT DACA LUAI PE UN VAUCER 10-11 MIL TREBUIA SA TE SIMTI NOROCOS ASTEPT RASPUNSUL TAU
eu nu o las sub 15. bafta in continuare.
big_marian is offline   Reply With Quote
Old 12-05-12, 12:56   #4
costyn_sersea

Stage 3

costyn_sersea's Avatar

daca o lasai la 12 mil eu sapt viitoare veneam in craiova si o luam

Last edited by costyn_sersea; 12-05-12 at 13:05.
Old 16-05-12, 13:49   #5
costyn_sersea

Stage 3

costyn_sersea's Avatar

Quote:
daca o lasai la 12 mil eu sapt viitoare veneam in craiova si o luam
hai mah nimeni nu mai are oltcit de vanzare??
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -