Quote:
Originally Posted by costyn_sersea
Cumpar Oltcit cat mai aproape de zona Prahova, actele si taxe la zii si de preferabil culoarea rosu. astept oferta!
Moderator: Data viitoare incearca sa scrii mai corect si fara caps lock!
|
Hai sa iti spun ceva
Daca vrei sa cumperi un oltcit bun, si in care nu e nevoie sa investesti prea mult, gandeste-te ca 1500 ron nu e un pret mare. La urma urmei, daca vrei sa il iei cu 15 si sa il duci la remat, iar nu pierzi nimic, deoarece bonul cam atat e.
Ia unul la 10 mil, investe inca vreo 3-4 sa il pui din nou pe strazi, investe 3-4 sa il inscri pe numele tau si vezi unde ajungi...la aproape 20.
Parerea mea, un oltcit in stare buna, care chiar functioneaza sub 15 nu il gasesti, iar daca vrei sa nu ai probleme cu tablaria ti-l recomand pe al meu, care e vopsit relativ recent(4 ani), si e peste tot dat cu vaselina si alte chestii sa nu rugineasca. In 15 mil iti dau si segmentii si instalatia GPL dar doar atat, bineinteles cu Fiscalul radiat si trecerea la tine.
Daca te intereseaza Oltcitul, il pot aduce maxim pana in Craiova. Itp valabil inca 2 ani si asigurarea facuta pentru inca 6 luni. Eu zic ca e cea mai buna oferta pentru tine, pentru ca vezi ca masina arata ok si in poze si in realitate.
Pana la urma e alegerea ta si faci ce vrei. Daca il vrei, contacteaza-ma pe PM