vand 2 cutii de viteze romanesti una in 4 trepte si una in 5 trepte, o bobina de inductie, un alternator, un radiator de ulei, macarale de geamuri, geamuri laterale fata si spate + elemente de directie numai ca alea trebe demontate de cine le cumpara.
ar mai fi si un motor 1.1 in stare foarte buna de functionare (motoru meu original) dar care il dau pentru ca am deja altul pe masina. pentru alte elemente astept intrebari....preturile sunt nitel mai mici decat in general pentru ca as vrea sa scap repede de piesele astea..a si ar mai fi si un hayon cu tot cu luneta si cu tot cu stergator spate
Date de contact: id de yahoo messenger seat_cupra, numar de telefon prin pm...piesele se vad si se vand in zona stadionului national lia manoliu'
preturi: alternator 50
cutia in 4 trepte 70
cutia in 5 trepte 70-da trebuie demontata(motoru e scos deci probabil e usor)
geamuri de pe usi 30 de lei bucata, geamuri din spate 20 de lei bucata cu chedere
radiatoru de ulei sa zicem 40
macaralele de geamuri sa zicem 30 bucata
bobina de inductie 10 lei
hayon cu luneta si cu stergatoru+ stiker cu oltcit.ro culoare albastru metalizat 120 (ne indoit ne forjat ne nimic)
motoru 1.1 180 de lei discutabil si 150 nediscutabil(motoru asta chiar trage bine asa ca nu las din aia 180 decat daca cumparatorul gaseste motive intemeiate)
si ca elemente de directie habar n(liniuta)am....cine are nevoie zice si stabilim preturi

B01UXD-Oltcit 1.3 air cooled boxer engine runin' on nitro
B02UXD-Seat Leon 1m (EX) 1.6 16v gone but not forgotten
B02UXD - Honda Civic EJ6 Black Widow b18T
B03UXD-AlfaRomeo 147 (EX) bella donna
B03UXD-Honda Civic EG3 (EX) Red Rocket b20 VTEC
B03UXD-AlfaRomeo Giulietta 2.0 JTDM Snow White
B100UXD-Dacia Logan 2 Prestige DCI daily mule
B101UXD-Oltcit Club 11 RM New old school
B102UXD-Seat Leon Cupra R 1m (EX) Red Pig
B103UXD-Seat Leon Cupra 1p Stage 2+ White Comet