| Anunturi Auto Oltcit Masini Oltcit de vanzare si piese pentru Oltcit |
22-12-08, 13:25
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
[CUMPĂR] OLTCIT !!!
cumpar oltcit, cat mai aproape de arad !!! daca nu, macar sa fie putin mai ieftin ca sa-l pot aduce pe platforma.... sau platesc transportul vanzatorului !!!
astept ofertele voastre !!!
vreau sa incep un proiect... o sa va tin la curent cu modificarile pe care o sa i le fac oltcitului....
daca nu aveti, macar sa ma directionati spre cineva care are....
multumesc...
22-12-08, 13:28
|
|
 Stage 5
|
Re: CUMPAR OLTCIT !!!
stiu eu unul in TM....motor 1300, merge destul de bine motorul, culoare albastra, doar vreo 80.000km, masina de femeie.
probleme cu rugina la exterior (aripa dreapta), portbagaj, aripa stanga putin infundata in fata, ITP/RCA valabile
tipu nu mai stiu cat vroia pe el....mie mi-a zis 250eu ultimu pretz, cu promisiunea sa nu il dezmembrez
daca esti interesat, da-mi un PM...si iti dau niste nr de tel sa il suni....
sau...tot in TM, unul care sta pe dreapta de 1an, are parbriz spart, geam fata dreapta spart, rugina la aripile spate, bla bla... inmatriculat dar i s-au furat numerele, ITP/RCA expirate. Pe asta nu cred ca vrea tipu/tipa mai mult de 500lei...
probabil iti pot gasi si in arad 1-2buc....dar undeva pe la 250-300eu
Last edited by OltcitPower; 22-12-08 at 13:33.
|
|
|
22-12-08, 15:54
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by OltcitPower
stiu eu unul in TM....motor 1300, merge destul de bine motorul, culoare albastra, doar vreo 80.000km, masina de femeie.
probleme cu rugina la exterior (aripa dreapta), portbagaj, aripa stanga putin infundata in fata, ITP/RCA valabile
tipu nu mai stiu cat vroia pe el....mie mi-a zis 250eu ultimu pretz, cu promisiunea sa nu il dezmembrez
daca esti interesat, da-mi un PM...si iti dau niste nr de tel sa il suni....
sau...tot in TM, unul care sta pe dreapta de 1an, are parbriz spart, geam fata dreapta spart, rugina la aripile spate, bla bla... inmatriculat dar i s-au furat numerele, ITP/RCA expirate. Pe asta nu cred ca vrea tipu/tipa mai mult de 500lei...
probabil iti pot gasi si in arad 1-2buc....dar undeva pe la 250-300eu
|
ok... gaseste'mi unu in arad daca poti 
daca nu, apelez la unu din timisoara... cel albastru de 250 de euro are itp si rca??? adica pot pleca cu el pe roti??
|
|
|
22-12-08, 17:56
|
|
 Stage 5
|
da, cel albastru e ok cu totul...merge, functioneaza
acuma depinde pt ce ai nevoie de el...
pt un proiect de tuning masiv, cu umflaturi, evazari, alt motor, suspensie modificata...eu ti-as sugera pe ala cu parbrizu spart. E si mai ieftin (ca oricum nu vei folosi din el decat caroseria si unele parti ale suspensiei)
pt piese de schimb, noi/second-hand te pot ajuta oricand, cu aproape orice...daca nu am, gasim...
o sa stau de vorba in seara asta cu un prieten din arad, sa vedem daca gasim ceva pt tine...
|
|
|
22-12-08, 19:39
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by OltcitPower
da, cel albastru e ok cu totul...merge, functioneaza
acuma depinde pt ce ai nevoie de el...
pt un proiect de tuning masiv, cu umflaturi, evazari, alt motor, suspensie modificata...eu ti-as sugera pe ala cu parbrizu spart. E si mai ieftin (ca oricum nu vei folosi din el decat caroseria si unele parti ale suspensiei)
pt piese de schimb, noi/second-hand te pot ajuta oricand, cu aproape orice...daca nu am, gasim...
o sa stau de vorba in seara asta cu un prieten din arad, sa vedem daca gasim ceva pt tine...
|
ok 
un id, sa vb mai bine pe mess?
|
|
|
25-12-08, 17:36
|
|
 Stage 5
|