Anunturi Auto Daewoo Masini Daewoo de vanzare si piese pentru Daewoo |
24-09-08, 23:56
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
|
[Dezmembrez] Daewoo Tico
Majoritatea pieselor sunt disponibile. Motor, cutie, toate anexele de sub capota, punte spate completa, discuri + placute aproape noi, etrieri, fuzete noi, bascule noi, usi spate (una noua, cealalta intacta), usi fata in stare buna (vopsite recent, odata cu restul masinii), capota usor strambata in lateral, dar reparabila, toate geamurile (parbrizul prezinta o zgarietura semicirculara de la un brat stergator), luneta are folie omologata 95% opacitate, la fel si geamurile laterale spate si cele mici; bord, ceasuri, bancheta spate, mocheta (cam uzata), ornamente interior noi (cele de pe stalpul central - cate 2 bucati, cele de deasupra tapiteriilor pe toate usile, masca schimbator, frana de mana, buzunare usi originale), manere deschidere geamuri si usi - interior toate 4, exterior numai 2 bucati, bara fata intreaga + semnalizari, hayon, oglinzi complete interior-exterior, 4 jante de tabla in stare buna, 4 gume relativ uzate, amortizoare fata bune, amortizoare spate foarte bune (Monroe pe gaz), sine scaune fata, aeroterma, radiator etc.
Ca idee, masina este in stare de functionare si completa ~95%, lipsesc doar aripile si scaunele fata, iar capota este un pic sifonata.
Voi pune si niste poze.
Preturile vor fi de maximum jumatate fata de magazin, in functie si de uzura si de aspect.
0743.065.556 sau MP.
|
|
|
25-09-08, 11:32
|
|
Stage 3
|
Re: Dezmembrez Daewoo Tico
bobina de inductia ma intereseaza si pe mine......vreau sa o pun pe Dacia Berlina
|
|
|
26-09-08, 01:15
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
salut alex usiile fata stanga drapta(doar usile ..tabla sa zic asa)dami un pm cu un pret.Mersi frumos
a si bara spate..mersi frumos
Foloseste functia "edit" daca mai ai ceva de adaugat in decurs de 5 minute.
Last edited by Geo_ZGA; 26-09-08 at 13:20.
|
|
|
22-12-08, 20:57
|
|
Stage 2
|
toate bune ,mai ai ceva piese?amortizoare fata spate, caseta de directie,scrumiera, sonda de nivel de benzina,polita din portbagaj ,am tico de aproximativ o saptamana si cam astea ma dor......... Craciun fericit,,,,,,,,la multi ani........
|
|
|
23-12-08, 02:10
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by blackufo
toate bune ,mai ai ceva piese?amortizoare fata spate, caseta de directie,scrumiera, sonda de nivel de benzina,polita din portbagaj ,am tico de aproximativ o saptamana si cam astea ma dor......... Craciun fericit,,,,,,,,la multi ani........
|
Salut!
Am toate piesele cu exceptia politei portbagaj. Astfel:
-amortizoare spate Monroe pe gaz, cu care am rulat cam 30.000 km si care se comporta foarte bine, dar sunt cam rigide cu masina goala;
-amortizoare fata in stare foarte buna;
-caseta de directie functionala, nu prezinta probleme, zgomote etc.;
-sonda de nivel benzina sigur o am, dar trebuie sa aflu care este oricum, dupa denumire, sunt sigur ca e cea care trimite informatia catre ceasul din bord, care arata nivelul de combustibil si care la mine a functionat bine;
-de asemenea, si scrumiera e disponibila dar fara bec, va trebui sa ii pui altul (din cate imi aduc aminte, aveam o lumina alba in scrumiera).
Toate cele bune si sarbatori fericite!
|
|
|
23-12-08, 18:07
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by quick_5hifter
Salut!
Am toate piesele cu exceptia politei portbagaj. Astfel:
-amortizoare spate Monroe pe gaz, cu care am rulat cam 30.000 km si care se comporta foarte bine, dar sunt cam rigide cu masina goala;
-amortizoare fata in stare foarte buna;
-caseta de directie functionala, nu prezinta probleme, zgomote etc.;
-sonda de nivel benzina sigur o am, dar trebuie sa aflu care este oricum, dupa denumire, sunt sigur ca e cea care trimite informatia catre ceasul din bord, care arata nivelul de combustibil si care la mine a functionat bine;
-de asemenea, si scrumiera e disponibila dar fara bec, va trebui sa ii pui altul (din cate imi aduc aminte, aveam o lumina alba in scrumiera).
Toate cele bune si sarbatori fericite!
|
ok,pana aicea ii bine, acum te rog fa-mi un pret promotional si ,sa vedem cum intru in posesia lor, sau trimite-mi o lista de preturi pe fiecare in parte si un pret per ansamblu,iti doresc un CRACIUN FERICIT si sper sa fie bine la toata lumea.........
|
|
|
24-12-08, 01:46
|
|
Stage 5
|
Salut!
Pentru amortizoare pretul e de 60 ron pe bucata, iar pentru 4 bucati e 200 ron.
Pentru caseta de directie si sonda, trebuie sa ma interesez de un pret aproximativ, mi-ar fi de mare folos daca as sti pretul de magazin.
Scrumiera (pe care am verificat-o din nou azi si are bec functional) ti-o trimit bonus cu tot cu prindere pe bord, eventual si bricheta daca ai nevoie.
Pentru expeditie putem apela la curier sau posta, cu plata ramburs la destinatie.
Toate cele bune!
Last edited by quick_5hifter; 24-12-08 at 01:48.
|
|
|
24-12-08, 03:51
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
M'ar interesa si pe mine daca m'ai ai:
- oglinda stanga
- geam usa fata stanga
|
|
|
24-12-08, 17:57
|
|
Stage 2
|
ok,lasam sa treaca sarbatorile, cu bine, si pana atunci te interesezi exact de preturi,si vorbim ,.......stiu ca o caseta noua nouta ,la iasi parca am dat de ea ii undeva la 340,nu mai stiu daca era cu taxele incluse ,dar pe-acolo ii pretul , deci imi rezervi telescoapele , raman dator ptr. scrumiera si vorbim , iar acum hai la colindat ,............. HO>>>>>>>>HOOO<<<<<<<<HOOOOOOOO
|
|
|
27-12-08, 00:35
|
|
Stage 5
|
salut mar interesa buzunarele de la usi eventual cu fete cu tot
ce culoare ai fetele sunt originale ceva modificari poti pune o poza
regards
|
|
|
16-03-09, 16:40
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin]
|
salut...carburator tico?
|
|
|
16-03-09, 21:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TheEnZo
M'ar interesa si pe mine daca m'ai ai:
- oglinda stanga
- geam usa fata stanga
|
Scuze pentru intarziere, n-am mai primit reply de pe topic. Ambele sunt disponibile, daca mai sunt necesare.
Quote:
Originally Posted by blackufo
ok,lasam sa treaca sarbatorile, cu bine, si pana atunci te interesezi exact de preturi,si vorbim ,.......stiu ca o caseta noua nouta ,la iasi parca am dat de ea ii undeva la 340,nu mai stiu daca era cu taxele incluse ,dar pe-acolo ii pretul , deci imi rezervi telescoapele , raman dator ptr. scrumiera si vorbim , iar acum hai la colindat ,............. HO>>>>>>>>HOOO<<<<<<<<HOOOOOOOO
|
Scuze pentru intarziere, daca te mai intereseaza anunta-ma. Pretul nu l-am putut calcula, astept oferta de la tine.
Quote:
Originally Posted by vicelord
salut mar interesa buzunarele de la usi eventual cu fete cu tot
ce culoare ai fetele sunt originale ceva modificari poti pune o poza
regards
|
De asemenea, scuze pentru intarziere! Din pacate fetele de usi nu le mai am, nici buzunarele. La magazin sunt ~200 ron fetele, iar buzunarele sunt ~15 ron bucata. Buzunar se gaseste doar pentru usa la sofer, dar e aproape simetrica si se potriveste foarte bine si pe cealalta usa.
Quote:
Originally Posted by uncazan
salut...carburator tico?
|
Salut! Da, am carburatorul. Astept o oferta de la tine, in functie de pretul de "circulatie". Carburatorul este complet si perfect functional.
|
|
|
17-03-09, 22:34
|
|
Banned
Stage 5
|
Re: [Dezmembrez] Daewoo Tico
m-ar interesa si pe mine manerele din usi si manivelele, dp fata daca le ai toate si daca sunt in stare buna, si scaunele fata spate
|
|
|
17-03-09, 23:41
|
|
Stage 5
|
Mai am bancheta de spate cu spatar cu tot, dar nu prea mai e buna de nimic, a plouat pe ea... celelalte piese nu le mai am, ca usile din spate le-am avut fara manere, usile din fata le-am dat cu totul, pe fata am avut geamuri electrice iar pe spate imi cadeau mereu manivelele (deci nu mai erau bune).
Pentru scaunele de fata vorbesc cu cineva, sau poate te intereseaza o pereche Sparco Sprint imbracate in piele naturala bej, cu tot cu adaptarea pentru montat pe Tico.
|
|
|
18-03-09, 15:53
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin]
|
salut..ma intereseaza si pe mine:
-carburator(ti-am mai zis de el)
-plafoniera
-presuri(daca le ai pe alea ale masinii)
-scrumiera
|
|
|
|
|