Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Anunturi Auto Daewoo

Anunturi Auto Daewoo Masini Daewoo de vanzare si piese pentru Daewoo

Closed Thread

Thread Tools
Old 13-06-13, 15:22   #1
Derek

Stage 2

Derek's Avatar

Arrow CUMPAR MATIZ PE GAZ la +/- 2000Euro, 1 singur propietar, Bucuresti, fara probleme.

Cum zice si titlul, cumpar matiz cu instalatie gpl, in jurul la 2000E, un singur propietar, doar bucuresti, fara probleme, rugina sau accident.

Sa precizati daca are taxa platita/neplatita si cat este...

Vreau in detalii: poze fata/spate/laterale/interior+bord/motor/portbagaj+gpl, rulaj, norma euro, an fabricatie, motor(cm/cp/kw), cand ati facut ultima revizie si ce ati schimbat, plus ce alte detalii mai considerati voi ca ar fi nevoie sa le precizati.

+ nr de telefon
Derek is offline  
Old 14-06-13, 10:48   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: CUMPAR MATIZ PE GAZ la +/- 2000Euro, 1 singur propietar, Bucuresti, fara probleme

Lasa si o modalitate de contact, te rog.
Geo_ZGA is offline  
Old 14-06-13, 12:50   #3
Derek

Stage 2

Derek's Avatar

Default Re: CUMPAR MATIZ PE GAZ la +/- 2000Euro, 1 singur propietar, Bucuresti, fara probleme

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
Lasa si o modalitate de contact, te rog.
As fi lasat, dar n-am un nr de tel personal momentan, de asta am si rugat pe cine isi posteaza ofertele sa lase si numarul lor, in loc sa imi fi lasat eu un nr de contact, si ii voi contacta eu de pe nr-ul altcuiva pe care nu pot sa il fac public, asta pana cand imi rez cu nr personal .

Sper ca nu este o prbl, in principal vreau sa vad ofertele care mi-se aduc si pt asta nu e nevoie de un nr pe care sa ma apeleze, doar sa posteze aici ce si cum dupa cum am cerut, imi verific des email-ul sa vad daca am primit reply si raspund imediat.

Citisem inainte regulamentul de postare si regula pt contact dar sper sa imi puteti intelege situatia si sa-mi lasati topicul, multumesc.

LE : id de messenger nu am, in schimb pot lasa un email: k@rwl.ro il verific permanent .

Last edited by Derek; 14-06-13 at 12:54.
Derek is offline  
Old 30-06-13, 16:48   #4
Derek

Stage 2

Derek's Avatar

NU MAI E VALABIL, SE POATE INCHIDE/STERGE TOPICUL. MULTUMESC .
Derek is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -