Salut,
A venit timpul sa ma despart de masinuta asta extrem de folositoare in Bucuresti si in orasele aglomerate.
Datele masinii:
An: 1999
Model: SL (am eleronul de la SX, dar nu am apucat sa il montez)
KM: 126.000
Interior: Alb cu verde
Culoare: Verde metalizat (43U)
Masina a fost cumparata de mine la 80.500 KM de la o domnisoara care nu i-a acordat atentia necesara.
Intre timp am schimbat:
Toba mijloc, toba finala, completat toate plasticele de la motor (clipsuri de sustinere fise bujii, clips sustinere tija capota, buson ulei original), amortizoare spate noi (gaz, originale Daewoo), arcuri fata si spate noi, placute si saboti Textar, discuri frana noi max 5000 km, reglajele frana spate schimbate toate noi, distributia facuta la 125.000 KM, uleiul si filtrele la fiecare 10.000 KM. Unde a fost posibil, s-au folosit doar piese originale pentru reparatii/schimburi. Mai are 4000 km pana la urmatoarea revizie.
Masina a fost ingrijita, spalata aproape saptamanal, motorul spalat de doua ori in fiecare vara, de asemenea si interiorul. Jantele de pe masina sunt de tabla, de Matiz incaltate cu Matador Stella (155/65/13). Urmeaza de marti anvelope de iarna 145/70/13.
Imi doresc foarte mult un Polo 6N acesta fiind si motivul pentru care o vand.
Ca minusuri, desi se pot rezolva (pur si simplu nu am avut timp fiindca masina circula zilnic), mentionez:
- rugina prag dreapta
- rugina pasaj spate
- lipseste protectia de tabla de deasupra galeriei de evacuare.
Eu am incercat sa aduc masina asta cat mai aproape de original si cred ca am si reusit.
Pretul este de 1200 Euro, usor negociabil.
Telefon: 0765.526.432
Aici aveti istoria masinii de cand este la mine:
https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...dj-09-hig.html