Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [DAEWOO]
Re: [Vand] Scaune Cielo
in continuare valabil....3 scaune de cielo cu tot ce trebuie la ele....2 de stanga si unu de dreapta la 40 ron bucata....si 2 scaune de nexia modelul de plush....cu shine recaro de opel....la 200 ron ambele
Salutare din nou. Cum facem sa iau sina aia de pe stanga? Eu as putea maine pana pe la 4 dupa-amiaza sau duminica seara. Da-mi un PM cu un nr. de contact
Quote:
Originally Posted by silvinho_s
Salutare din nou. Cum facem sa iau sina aia de pe stanga? Eu as putea maine pana pe la 4 dupa-amiaza sau duminica seara. Da-mi un PM cu un nr. de contact
scaunele de nexia ies de la vanzare....m-am gandit si nu merita sa le dau....deci raman la mine pe masina.....
si mai am de vanzare 2 scaune stg+dr de cielo in stare buna(cel de la sofer nu are mecanismul de ridicare pe inaltime functional) pret:70 ron perechea....si un mecanism complet pentru ridicare scaun sofer si culisare la 40 ron....daca cineva vrea scaunele+mecanismu pretul este de 90 ron.....urgent si negociabil
Quote:
Originally Posted by PetricaCBD
scaunele de nexia ies de la vanzare....m-am gandit si nu merita sa le dau....deci raman la mine pe masina.....
si mai am de vanzare 2 scaune stg+dr de cielo in stare buna(cel de la sofer nu are mecanismul de ridicare pe inaltime functional) pret:70 ron perechea....si un mecanism complet pentru ridicare scaun sofer si culisare la 40 ron....daca cineva vrea scaunele+mecanismu pretul este de 90 ron.....urgent si negociabil
upp...de vanzare 2 scaune stg+dr de cielo in stare buna(cel de la sofer nu are mecanismul de ridicare pe inaltime functional) pret:70 ron perechea....si un mecanism complet pentru ridicare scaun sofer si culisare la 40 ron....daca cineva vrea scaunele+mecanismu pretul este de 90 ron.....urgent si negociabil