cumpar tico pt uz personal(de fapt pt sotia mea).
pot oferi 25-30 de milioane in functie de masina.
stiu ca nu e foarte mult dar atit am.
nu ma intereseaza ligheane sau cazaturi in ultimul hal....
tel 0723175740 sau mess baciu.florin@yahoo.com
uite una bucata tico an 1999 , model sl, verde metalizat...
probleme:
-bate o planetara
-lipseste geamul de la semnalizare fata
-alarma .... are si aia o problema
pret FIX 3500 lei
daca esti interesat suna-ma 0730102388
nu ma intereseaza ligheane sau cazaturi in ultimul hal....
Dar nici nu te astepta sa primesti vreo oferta cu unul tipla, ai vazut cat e pretul lui in medie? Iti spun eu, sub 1500 de euro deja sunt "ligheane", iar sub 1000, clar "cazaturi" cu diverse defecte...
eu te-as sfatui sa mai studiezi putin piata inainte sa vorbesti.....
preturile au scazut foarte mult si daca ai rabdare sa cauti cu atentie gasesti masini ieftine si bune.....
ca exemplu, am gasit tico din 97 cu ac functional si de la unic proprietar cu 58 000 de km reali la 900 de euro.
si chiar si al colegului care mi-a propus oferta de mai sus arata bine.
adica nu mi se pare deloc a fi o cazatura cum zici tu ca sint cele sub 1000 de euro.
asa ca.... dupa cum spune un vechi proverb.......daca taceai,filozof ramineai.......
Mai, ce pot sa spun ma bucur ca ai reusit sa gasesti toate aceste oferte, eu nu stiu de ce inca mai cauti daca deja ai gasit ceea ce cautai...ma rog eu doar te ajutam sa intelegi ca sub 1000 de euro nu il vei gasi tocmai in cea mai buna stare a lui...acum depinde ce intelegi tu prin notiunea de "cazatura" cazan", etc.
Banuiesc ca nu ai si fost sa vezi masinile depsre care vorbesti da ma rog...
preturile au scazut foarte mult si daca ai rabdare sa cauti cu atentie gasesti masini ieftine si bune.....
ca exemplu, am gasit tico din 97 cu ac functional si de la unic proprietar cu 58 000 de km reali la 900 de euro.
Da-mi mie te rog telefonul celui cu tico din 97 cu 900 Euro, caci sunt interesat.
Alt lucru interesant este ca sa dai peste 1500 de euro pe un tico stock, ori esti cel mai prost om , ori probleme mentale si tulburari psihice ... vb din prisma unui om care a avut Tico , l'am vandut stiind exact ce vand si cati bani am obinut pe el si acuma cautand sa mai cumpar unul pt altceva .
Schimb o multitudine de piese ramase in urma dezmembrari a trei skoda octavia 2 1.9tdi cu o masina de cilindrie mica . ( Gen Fiat Seicento, Punto, Opel Corsa B ... etc.)
aici sint de acord cu "TheEnZo" ca un tico nu merita 1500 de euro.....
eu tocmai l-am cumparat pe al lui "cryze26" cu 30 de mil si nu e deloc o cazatura.....
asa ca sa stiti ca se mai gasesc si masini mai ieftine.......
din partea mea se poate inchide topicul.
dr feng shui tico ala de care vorbeam e cel de pe club opel cu care am vazut ca esti in negocieri.....
cu banul jos il da cu 900 de euro,cel putin asa mi-a zis mie.