OFF: eu zic ca mai bine cumperi setul complet de faruri pentru ca iti spun din propia experienta ca nu or sa lumineze bine deloc. E drept eu am patit la proiectoare, am schimbat sticla striata cu unele clare, si le-am transformat in lanterne, nu mai imprastiau lumina deloc.
OFF: eu zic ca mai bine cumperi setul complet de faruri pentru ca iti spun din propia experienta ca nu or sa lumineze bine deloc. E drept eu am patit la proiectoare, am schimbat sticla striata cu unele clare, si le-am transformat in lanterne, nu mai imprastiau lumina deloc.
Vreau sa pun sticla clara la farurile astea:
Au lupa, deci nu-mi fac probleme.
Quote:
Originally Posted by BGD_NNE
Am eu un set de faruri clare NOI ! bgd_nne id de mess . ma gasesti online pana la 15:30 . Pret bun !
Lasa un numar de telefon. Poti posta pretul si aici daca sunt mai ieftine decat la RXM
Masina nu mai este de mult in posesia celui care a deschis topicul, a mai schimbat 3 Daewoo de atunci si a avansat
Daca te intereseaza, da un search pe forum si o sa gasesti topicul lui, la Masina mea Daewoo.