salut mai ai motorul asta ? e twin turbo ? sunt ft interesat .. ca nissanu` meu mi`a murit .. sa`mi zici si mie dak e bun motorul , dak merge bine , si cati bani vrei pe el .. astept un raspuns urgent . merci
Motorul este dezasamblat, am absolut tot la el mai putin o turbina.Vibrochenul trebuie rectificat.
Til dau pe tot cu 200 de euro fara turbo.Turbo il dau cu 250 euro, e in stare impecabila.
Motorul este dezasamblat, am absolut tot la el mai putin o turbina.Vibrochenul trebuie rectificat.
Til dau pe tot cu 200 de euro fara turbo.Turbo il dau cu 250 euro, e in stare impecabila.
Dan Gresoi
0721464436
am inteles .. dar problema mea e sa mearga .. ca iti dau 200 eur pe el fara nici o problema .. numai sa pot sa`mi fac masina .. eu am blocu motor spart .. de cand am adus-o in ro am avut bataie de linie .. si cred ca si la mine tot vibrochenul s-a rupt .. ah si altceva .. se potriveste pe cutie automata ? ca a mea e automata ...
Dan Gresoi
0721464436
am uitat sa intreb .. din ce an e motorul ? de pe ce masina e luat ? astept un raspuns cat poti de repede .. merci .
Da , motorul avea cutie hidramata.Repet, motorul daca il repari merge.Daca vrei il pot face eu pentru tine "la cheie" pe banii tai desigur+ manopera.Til pot chiar si monta pe masina.
Da , motorul avea cutie hidramata.Repet, motorul daca il repari merge.Daca vrei il pot face eu pentru tine "la cheie" pe banii tai desigur+ manopera.Til pot chiar si monta pe masina.
Dami un telefon
0721464436
Dan Gresoi
din ce an e motorul ? bun .. ar fi bine .. dar un pret ai putea sa`mi zici ? cat m-ar duce cu reparat si montat la tine ?