Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masini Dacia de vanzare

Masini Dacia de vanzare Masini Dacia de vanzare si piese pentru Dacia

Reply

Thread Tools
Old 07-08-11, 17:30   #1
Rebelul

Stage 2

Default Pret corect ?

Cat sa ofer pe o Dacie 1310, din 98 (model asemanator cu cele pe injectie din 2001), la care trebuie motorul refacut, si are rugina ?
Masina in exterior arata foarte bine, exteriorul ma atrage cel mai mult la ea.
Peste cateva zile topicul se poate sterge. Multumesc
Este full masina (adica tot ce se putea pune pe ea din fabrica, nu are navigatie, piele, si altele ).

Last edited by Rebelul; 07-08-11 at 17:32.
Rebelul is offline   Reply With Quote
Old 07-08-11, 19:13   #2
Alex4u
Dacia Driver

Stage 5

Alex4u's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Pret corect ?

full? nici macar geamuri electrice nu are..sau te referi ca trb rk la motor si ca are rugina..depinde daca are itp/rca daca e proprietar acolo 10-12 mil

.(O O)\_(||||)(||||)_/(O O).
|.....o //...............\\ o.....|
.\____/==========\____/.
Alex4u is offline   Reply With Quote
Old 08-08-11, 13:07   #3
Rebelul

Stage 2

Full (adica ce se putea pune pe o dacie ).
Proiectoare ceata, trapa , si nu mai stiu altceva
Are ITP pana in 2012 , trebuie Rk la motor (segmentat motorul, cred), caci masina merge si cu 140km/h, dar se cam duc bujiile la ea, si trebuie schimbate dupa un drum de vreo 300km . Iar rugina are.
Rebelul is offline   Reply With Quote
Old 08-08-11, 19:40   #4
GEO GR 01 NVN

Stage 5

GEO GR 01 NVN's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

incearca sa ii faci niste poze,dar la faza cu motorul eu nu prea m-as baga,crede-ma ca o sa bagi ceva in ea...
GEO GR 01 NVN is offline   Reply With Quote
Old 09-08-11, 14:20   #5
crywolf

Stage 5

daca e doar motorul de refacut si tabla e OK, e fix pix. Cum dreaq sa nu te bagi la refacut motor de dacie ?
crywolf is offline   Reply With Quote
Old 09-08-11, 18:27   #6
GEO GR 01 NVN

Stage 5

GEO GR 01 NVN's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

Quote:
Originally Posted by crywolf View Post
daca e doar motorul de refacut si tabla e OK, e fix pix. Cum dreaq sa nu te bagi la refacut motor de dacie ?
daca ai mai facut asa ceva si ti-se pare ca e o nimica toata e treaba ta,eu spun ce am patit cu a mea...si in fond omul a cerut pareri
Old 14-08-11, 11:41   #7
Thomas Everywhere

Stage 5

Thomas Everywhere's Avatar

parerea mea nu o cumpara....banii care ii bagi intr-o coaje de dacie, mai bine iei alta mai buna...crezi ca te incalzeste cu ceva ca are 2 proiectoare ceata si trapa? daca e coapta caroseria si motorul e varza....mai ales ca e an de fabricatie 1998, el mai prost lot fabricat vreodata..am vazut un asemenea exemplar, omu a ingrijit-o cum a stiut mai bine, a tinut-o la garaj, ulei in praguri etc...si tot degeaba tabla proasta din ea a ruginit si sa nu mai zic ca pe semiaripile din fatza erau petece puse de fabrica prinse cu suruburi si pod pedalier din carton armat si vopsit ca atare...cunosc masina si n-a fost desfacuta niciodata, acum a aruncat-o la remat ca ce sa mai faci cu un jaf penal. Deci ai mare grija ce cumperi ca bagi banii in ea degeaba si te trezesti ca o sa rugineasca din nou si cazi jos din ea...mai bine cauti alta in stare buna, daca mai sunt in stare buna, eu nu prea am mai vazut...daca ai bani si vrei neaparat dacie...treaba ta, dar nu se merita, am avut si eu dacie si stiu ce inseamna Dacia. Am fost multumit de a mea ca era buna macar, 1991 an de fabricatie, fara rugina, dar astea dupa 98 parca sunt facute din rahat.
Old 14-08-11, 12:18   #8
GEO GR 01 NVN

Stage 5

GEO GR 01 NVN's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]

[QUOTE=Rebelul;4512660]Cat sa ofer pe o Dacie 1310, din 98 (model asemanator cu cele pe injectie din 2001)[QUOTE]

Thomas Everywhere omu zice ca este 98,asemanator cu injectie 2001,deci a suferit un facelift pana acuma
Old 14-08-11, 12:23   #9
maverick1508

Stage 5

Member of:
[Fiat]
[RENAULT]
[2 Roti]
[SEAT]

Ce va mai place sa luati toate cazanele, sa bagati bani cu nemiluita ca sa le aduceti pe linia de plutire (atentie, nu tuning), ore de munca, timpul vostru si la final va dati cu capul de pereti ca cu banii aia va luati una care nu avea nevoie de reparatii sau chiar ceva mai bun...
Stai in banca ta, strange macar de o solenza daca tot ai vise umede cu dacii.
Bafta!
maverick1508 is offline   Reply With Quote
Old 14-08-11, 15:06   #10
Thomas Everywhere

Stage 5

Thomas Everywhere's Avatar

[QUOTE=GEO GR 01 NVN;4526069][QUOTE=Rebelul;4512660]Cat sa ofer pe o Dacie 1310, din 98 (model asemanator cu cele pe injectie din 2001)
Quote:

Thomas Everywhere omu zice ca este 98,asemanator cu injectie 2001,deci a suferit un facelift pana acuma
sau poate a fost chiar din fabrica cu facelift din ala...ca in toamna lui '98 s-a facut trecerea de la CN3 la CN4 Sau poate fi facelift de catre proprietar, nu se stie nimic...oricum de cat sa bagi bani intr-o masina uzata, ruginita, nu se merita...daca nu era caroseria ruginita si era in stare buna, se merita sa faci motorul...dar asa mai bine lipsa...cu banii aia de ii bagi in ea, mai pui ceva si iei o masina mai bunicica cum zic si colegii pe aici. Si atentie!!! o dacie 1310 daca o vei da spre vanzare tragi de pret si de vanzare de iti ies ochii, poti sa ai modificarile de pe lume...nu mai sunt la mare cautare, asa ca gandeste-te bine...O Solenza e numai buna.
Thomas Everywhere is offline   Reply With Quote
Old 15-08-11, 17:01   #11
srn_86
Banned

Stage 5

si un raspuns la intrebare:1000 ron.
srn_86 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -