Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MITSUBISHI > Anunturi Auto Mitsubishi

Anunturi Auto Mitsubishi Masini Mitsubishi de vanzare si piese pentru Mitsubishi

Reply

Thread Tools
Old 31-03-13, 10:30   #1
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Default Cumpar interior mitsubishi eclipse 93

fete de usi
banchete
scaune

Doar in stare buna fara rupturi sau arsuri.

0745853326
BMnWA is offline   Reply With Quote
Old 21-04-13, 21:24   #2
Lazy92DSM

Stage 2

Member of:
[Mitsubishi]
Smile Re: Cumpar interior mitsubishi eclipse 93

Salut, am interior impecabil, scaune fata, banchete spate. Sunt fara rupturi sau pete de orice fel. La cerere se pot curata in mediu profesional de detailing auto.
350 Ron scaunele fata + banchetele spate. Vin insotite de sinele aferente si toate suruburile necesare pentru montaj. Fete de usi nu am perechi, am doar cea de pe partea pasagerului la 50 ron. Daca vrei imi poti lasa o adresa de email sa iti trimit mai multe poze. Nu prea intru pe forum, imi poti trimite un email la [email protected].

Multa bafta!
Lazy92DSM is offline   Reply With Quote
Old 22-04-13, 00:46   #3
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Default Re: Cumpar interior mitsubishi eclipse 93

Quote:
Originally Posted by Lazy92DSM View Post
Salut, am interior impecabil, scaune fata, banchete spate. Sunt fara rupturi sau pete de orice fel. La cerere se pot curata in mediu profesional de detailing auto.
350 Ron scaunele fata + banchetele spate. Vin insotite de sinele aferente si toate suruburile necesare pentru montaj. Fete de usi nu am perechi, am doar cea de pe partea pasagerului la 50 ron. Daca vrei imi poti lasa o adresa de email sa iti trimit mai multe poze. Nu prea intru pe forum, imi poti trimite un email la [email protected].

Multa bafta!
ok mersi,iti dau acuma mail.
Old 01-05-13, 22:26   #4
BMnWA

Stage 5

BMnWA's Avatar

Default Re: Cumpar interior mitsubishi eclipse 93

se poate inchide.
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -