Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MITSUBISHI > Anunturi Auto Mitsubishi

Anunturi Auto Mitsubishi Masini Mitsubishi de vanzare si piese pentru Mitsubishi

Reply

Thread Tools
Old 28-12-09, 22:21   #1
EVO_92
Banned

Stage 2

Default EVO 9

sal nu va suparati baieti cam cat ar ajunge un EVO 9 nou sau la mana a-2a.VA MULTUMESC
EVO_92 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-10, 17:34   #2
Rookie

Stage 5

Rookie's Avatar

Default Re: EVO 9

eu zic sa-ti iei carnetul mai intai ...
Rookie is offline   Reply With Quote
Old 04-01-10, 17:39   #3
sandor406
Dacia Driver

Stage 5

sandor406's Avatar

Member of:
[DACIA]

scump domnle scump...
sandor406 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-10, 17:44   #4
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by EVO_92 View Post
sal nu va suparati baieti cam cat ar ajunge un EVO 9 nou sau la mana a-2a.VA MULTUMESC
2kg in monezi din pusculita !
dolb is offline   Reply With Quote
Old 04-01-10, 17:54   #5
26WRC

Stage 5

26WRC's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by EVO_92 View Post
second din germania sau ro, intre 20-25000 euro
26WRC is offline   Reply With Quote
Old 09-01-10, 17:26   #6
Bolt

Stage 5

Bolt's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

vaii ce comentarii mature au facut astia marii care ei au carnet si numai au pusculita au portofel sau card ...pacat....nu uitati ca si voi ati fost pusti..

EVO_92 uite poti cauta aici... http://cautare.mobile.ro/vehicule/ch...sumerGrossEuro

Last edited by Bolt; 09-01-10 at 17:30.
Bolt is offline   Reply With Quote
Old 09-01-10, 17:44   #7
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Bolt View Post
vaii ce comentarii mature au facut astia marii care ei au carnet si numai au pusculita au portofel sau card ...pacat....nu uitati ca si voi ati fost pusti..

EVO_92 uite poti cauta aici... http://cautare.mobile.ro/vehicule/ch...sumerGrossEuro
eu cand eram la varsta aia nu visam la EVO..da'l naiba de EVO masina sa am..carnet sa am ! Macar sa conduc odata pe saptamana! ALA E VISU ADEVARAT..nu evo wrx gti mpwr

Old 09-01-10, 17:51   #8
Bolt

Stage 5

Bolt's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

sincer nu te cred pun pariu ca si la varsta asta daca esti adevarat pasionat de masini ai tu masina ta la care visezi....o sa il loveasca realitatea cand o sa ia permisu si o sa vada ce inseamna sa dai bani pe benzina pe consumabile..etc,sa numai vb de ceva tuning daca chiar o sa ii placa
Bolt is offline   Reply With Quote
Old 09-01-10, 18:15   #9
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
sincer nu te cred pun pariu ca si la varsta asta daca esti adevarat pasionat de masini ai tu masina ta la care visezi....o sa il loveasca realitatea cand o sa ia permisu si o sa vada ce inseamna sa dai bani pe benzina pe consumabile..etc,sa numai vb de ceva tuning daca chiar o sa ii placa
la varsta asta, am o masina in capul meu si o pasiune! Dar la varsta asta...dupa ce m-am saturat de ani de condus si vreau mai multa adrenalina! Insa sa incepi cu adrenalina e nebunie pura! Eu la varsta lui ma multumeam si cu un tico ..numai sa ma fatai prin oras, sa imi fac treburile! Nicidecum EVO si alte jucarii d'astea care cer experienta !
Old 12-01-10, 19:42   #10
EVO_92
Banned

Stage 2

Quote:

Salut la toata lumea. Multumesc pt link . NU spun ca prima mea masina va fi un EVO dar sunt foarte pasionat de aceasta masina de la varsta de 16 ani cand am condus pt prima oara un evo alaturi de taicamiu si am ramas foarte impresionat de dc a putut face cu el. Intradevar o asfel de masina "necesita o expierenta destul de mare" da orcum sper ca pe viitor sa absolv o scoala de pilotaj si pe urma voi vedea. multumesc tuturor incadata si numai bine.

Last edited by EVO_92; 12-01-10 at 19:50.
EVO_92 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -