Salut Detin un Citroen C3 2002 motorina 1,4HDI
Am avut o problema am ramas fara baterie , si un vechin din bloc ma ajutat sa imping masina ... aoleu si eu mai prost ca el ca l am lasat .
![Embarassed](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_redface.gif)
Am impinso cu fata in a 2 nu a mers , am dat cu spatele in marsalier si a trosnit ceva .. Nu eram eu la volan , vechinul meu care a trosnit cutia ,
Deci acum nu mai pot merge cu marsalier cand bag in marsalier si ridic pedala zici ca se rupe motorul , trosneste huruie .. Acum merg doar cu fata ,vitezele 1 ,2 3 ,4 5 intra perfect doar cand bag in marsalier nu merge .. bag in marsalier dar cand ridic pedala v am zis trosneste ceva acolo ...
Fac un anunt sa cumpar o cutie la mana a 2 , sau sa repar cutia cineva mi a zis ca este un pinion la marsalier si ca ala sa rupt..
Am fost la cineva si mi a cerut pe manopera 750 ron + piesele vreo 1500 ron .. dar nu mi-a zis ca poate sa fie doar pinionul
Altcineva mi a zis ca imi ia 900 ron manopera si 200 ron pininoul fara ulei ce mai trebuie
vreu sa ma sfatuiti , sa imi dati o legatura de la cineva cunoscut sa repar si eu cutia de viteze ... dar sa nu sara calul la pret va rog frumos si mult.
sau daca stiti cat costa o cutie la mana a 2 pt citroen c2 2002 1,4hdi