Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Craiova - 28.08.2004

Craiova - 28.08.2004 Sambata 28 august o noua etapa de viteza va avea loc pe aeroportul din Craiova

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-08-04, 14:21   #16
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Deoarece acele celule intarzie mult participarea concurentilor si la o cursa unde ai 120 de masini inscrise interesul este spectacolul si participarea masiva a celor inscrisi ..............timpi ....................fuck off!!!!!
F_L_R is offline  
Old 29-08-04, 14:24   #17
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Florica ... o parere?.. pe care cu totii o asteptam de la tine despre cursa de la Craiova ... oricum ne cerem scuze pentru public care a fost penibil .... si speram ca data viitoare(daca o sa mai fie) va iesi totul mai bine !
Old 29-08-04, 14:29   #18
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

din contra, pentru concurenti e mult mai placut sa-si compare timpii, sa analizeze rezultatele, sa incerce imbunatatirea acestora, sa vada urmarile modificarilor facute, etc...
fara timpi, fara clasamente, aceste concursuri tind sa devina doar niste coxuri ilegale legale
la orice concurs de drag, in orice tara din lume, se face uz de utilaje care sa arate cat mai clar performantele masinilor
akimoto is offline  
Old 29-08-04, 18:03   #19
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

concurentii sunt cei care investesc in masini timp si bani, iar fara concurenti, nu iti vin nici spectatori (ei doar palatesc un bilet de intrare), iar prezentza acelor celule ar da un + la organizare,

in legatura cu alt post

gardurile au venit tarziu? ele existau de mult la fatza locului, chiar daca erau putine se puneau pe alocuri se lega de el pamblica de delimitare si jandarmii trebiau sa pazeasca doar sa nu rupa acreva banda
200SX is offline  
Old 29-08-04, 19:30   #20
sonnya

Stage 3

alexius.. vrei o parere.. ? :0 mie imi este teama sa o aud.. cred ca baietii din Bucuresti au fost dezamagiti.. de publicul nostru de aici.. asta este, nu e vina nimanui..
Tinand cont ca asa ceva nu s`a mai vazut pana acum in craiova.. era de asteptat sa fie asa.
cat despre clif .. nu ma mira cu nimic comportamentul lui .. asa este si asa va ramane eu una sunt obisnuita cu el..(din nefericire mi`a fost vecin)
Old 29-08-04, 20:29   #21
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

eu personal nu am fost dezamagit de public, chiar pot spune ca am avut o bucurie sa vad atata lume venita la curse

Publicul in opinia mea este o masa de oameni care nu poate fi disciplinata
ce sa le zici: toti pe dreapta si pe stanga pe iarba cei din primul rand sa se aseze pe jos cei din randul 2 stati in picioare, asta faci cu niste soladti care asculat de ordine nu cu publicul

Publicul este necesar in numar cat mai mare pt aceste curse,

cursa a fost mediatizata in delung in ideea de a atrage un public numeros,

numarul de masini participante v-a ramane aproape mereu constant in astfel de competitii ideea este sa fie atras un public cat mai numeros.
200SX is offline  
Old 30-08-04, 02:35   #22
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"sonnya\"
alexius.. vrei o parere.. ? :0 mie imi este teama sa o aud.. cred ca baietii din Bucuresti au fost dezamagiti.. de publicul nostru de aici.. asta este, nu e vina nimanui..
Tinand cont ca asa ceva nu s`a mai vazut pana acum in craiova.. era de asteptat sa fie asa.
cat despre clif .. nu ma mira cu nimic comportamentul lui .. asa este si asa va ramane eu una sunt obisnuita cu el..(din nefericire mi`a fost vecin)

sincer nu as prea vreao ...dar sunt sigur ca baietii au ramas cu un gust amar dupa cursa din cauza JANDARMILOR...care cred ca daca isi faceau traeba cum trebuie(ceva gen ce am facut noi .. ca noi le-am cam facut treaba si stii la ce ma refer...) iesea totul bine ... cum a spus 200SX daca puneau garduri si banda era totul ok ! dar cum am mai spus pe alt topic : faptul e consumat! asta e ...poate data viitoare !
Al3xius is offline  
Old 30-08-04, 02:54   #23
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Florica si-a spus parerea (mie mi se pare pozitiva, pentru noi) iar acest topic... nu-si are rostul. \"Martzafoi\" sunt peste tot, chiar daca nu se vad.

Topic inchis!

- Copyright 2025 4Tuning -