Craiova - 28.08.2004 Sambata 28 august o noua etapa de viteza va avea loc pe aeroportul din Craiova |
29-08-04, 00:54
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"juve_doom\"
jur ca mi-ar fi placut sa am o amintire ceva de la cursa nu doar in memorie. De ex ar fi putut sa dea o diploma, sau un abtibild sa il tzin pe masina ... orice.
da ... tipul cu SEE, in momentul startului zicea cel de la microfon: sa vedem daca il ajuta spoilerele si toba sa invinga! Lasand gluma ala cu SEE kiar shi-a aranjat masina super dragut, daca o vezi noaptea e super. Mai mult decat ce a facut nu avea ce sa faca pt ca a lui nu e executive. Ar fi putut sa se bage cu altele la fel ca a lui! pa pa
|
putea pune un motor de gsi cum are cel care era la start pe cielo lui ..dar deja suntem offtopic!
iar amintiri o sa ai pentru ca or sa apara filmulete si poze pe site !
|
29-08-04, 01:00
|
|
Stock
|
juve_doom: super pilotule, schumacher al craiovei, de ce aveai numarul de la masina mascat cu hartie ? era masina de la 'intreprindere' ?
|
|
|
29-08-04, 01:03
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
am dat back si refresh, de asta sunt 2 posturi identice, daca am cum o sa sterg 1, daca nu, nu-i nici o problema(parerea mea), numa sa nu se mai intample.
despre cioara si despre ferrari ce sa zic, pe cioara il stim, e consacrat, iar ferrari e ferrari, nu trebe sa stii prea multe ca sa castigi o liniuta cu el, asa ca ce sa zic despre pilot, ca parca despre piloti e topicu'
|
|
|
29-08-04, 01:13
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
zemete, nene sa nu te superi pe mine, dar io am mare respect pe aia care scot putere mare dintr-o masina slabuta si la preturi modice, omul ala se vede ca a muncit la masina lui, si in cursa ar fi fost ca in bancu cu mafia:
\"un pas gresit si ar fi dat de c*** \".
|
|
|
29-08-04, 01:13
|
|
Stage 2
|
OFFTOPIC:
numarul meu a fost acoperit cu hartie ca sa nu se vada numarul pe nici o filmare! masina e a mea personala! aa kiar cate cielo-uri cu dungi ai vazut tu pana acuma? deci oricine stie ca eu am fost nu e kestie... dar la o anume faza nu imi are nimeni numarul filmat!
ONTOPIC:
vreau sa incercatzi sa facetzi abstractie de masina si sa va ganditzi la pilot in mod exclusiv!
e logic ca daca ai ferrari si eu vin cu un oltcit , si bunicamea daca ar pilota ferrari-ul ar castiga!
pilotul se remarca intr-adevar cand sunt de ex 2 masini identice. Atunci se vede care e pilot de-adevaratelea!
Ca sa va distrez(cazul care vi-l spun e de acum 1 an):
ALP-ul a dat-o cu unu cu un renault19 mi se pare si renault-ul a castigat. Dupa aia au facut skimb de masini. Tot ala cu masina lu ALP=ul a castigat! ...dar se intampla de mult asta .. ALP=ul a progresat mult de tot!
PEACE.. Keep on rollin` baby!
|
29-08-04, 01:25
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
ON TOPIC :
de ala din ferrari NU mi-a placut cum a tinut masina de sub el in frau
cioara s-a \"dat\" bine, ca intotdeauna
si cu asta am inchis exploreru ca ma doare capul c ya.
ps. am devenit cuzinet, cand ma faceti aer conditionat ?
|
|
|
29-08-04, 01:51
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"juve_doom\"
OFFTOPIC:
numarul meu a fost acoperit cu hartie ca sa nu se vada numarul pe nici o filmare! masina e a mea personala! aa kiar cate cielo-uri cu dungi ai vazut tu pana acuma? deci oricine stie ca eu am fost nu e kestie... dar la o anume faza nu imi are nimeni numarul filmat!
|
continuand putin cu offtopicul : vezi ca la avatar ti se vede numarul si sunt o gramada de gabori pe forum ...acopera-l !
Ontopic : pentru ALP - TOT RESPECTUL ! ii trage masina aia frumos si se pare ca si el stie ceva ceva....felicitari !
|
|
|
29-08-04, 02:02
|
|
Stage 2
|
TOT OFFTOPIC: da, mi se vede numarul dar nu poate nimeni sti ca sunt eu intr-adevar! acuma pot fi oricine intelegi??? daca imi pun poza lu cioara o sa creada ca sunt cioara, etc.
asa ca nu cred ca mi-ar face cineva probleme in legatura cu treaba asta!
in fond... purtam si noi neshte discutii nevinovate pe forum
ONTOPIC: si eu am tot respectul pt PIL si restu cu masini de 3 lei da super puternice si in care au investit o gramada de timp. Dar, totusi, m-as simti nashpa sa ma faca unu cu un oltcit sau cu o dacie! Ma simtii prost si cand ma facu ala cu mazda aia albastra, noroc ca il descalificara si putui sa ajung pana in semi-finale la clasa A.
As putea zice ca semifinalele si finala la A s-au tinut numai fiindca ma rugai eu de ala cu microfonul sa ne bage in fata masinilor care se trageau la intamplare. Dar, totusi, nu prea cred eu ca ala cu SEAT-ul avea doar 90 de cai! E posibil sa ma fi facut si fiindca masina era mult mai usoara( in jur de 700 kg) a mea avand in total aprox(1300 cu tot cu mine).
[/img][/list][/list][/quote]
|
|
|
29-08-04, 02:43
|
|
Stage 3
|
Domnule CZG cum poti sa zici ca ai iesit pe 2 la A.Cu mine de ce nu ai vrut sa te tragi.Ca doar stii ca te fac..Te-am mai facut si te fac cind vrei...
Tu ai vrut sa te tragi cu Oltcitul si eu am incercat sa tin piep Seatului stiind de la inceput ca o sa ma faca(pt ca stiu masina aceea,si am auzit ce poatedinainte de cursa).Si tu crezi ca eu nu stiu sa trag de masina?Te inseli atunci...Nu stiu de ce vrei sa iesi in evidenta ca avind calitati de pilot la liniute?Noi avem niste masini mici si nu f puternice .Adevaratii piloti sunt cei cu masini multr mai puternice unde trebui mai multa indeminare pt o cursa buna.Nu te mai umfla in pene pt ca sunt multi despre care tu nici nu stii ca exista...Si recunosc ca sunt persoane care stiu sa valorifice mai mult potentialul une masini(experienta isi spune cuvintul)Nu zic eu ca sunt pilotul lui peste,dar zic ca am suficienta experienta(si poate sa iti confirme multa lume) incit sa imi controlez propria masina la o liniuta.Si nu emit pretentii ca tine ca as conduce perfect.
|
29-08-04, 03:04
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
Mda.. .ce bine ca m-am dat si eu....
|
|
|
29-08-04, 03:57
|
|
Stage 3
|
Eu zic ca nu poti sa alegi pe X sau pe Y si sa zici ca el a fost cel mai bun pilot.Nu asa sta treaba...Intrecindu-te la curse si cistigind,nu se mai pune problema cine e cel mai bun pilot.Aici e alta miza:respectul!!X l-a facut pe Y.De acum ininte Y il va respecta mai mult pe X.Eu zic ca asta este cel mai inportant lucru! Sa fi respectat si sa respecti la rindul tau...
|
|
|
29-08-04, 05:27
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
|
Alex NOS creca aberezi cu respectu' ala. Parca e si intr-un joc respect de castigat ca sa poti pune mp3 player pe masina(Midnight Outlaw 1) :D.
Important e sa participi, sa nu stai pe margine si sa dai cu gura si sa zici ca asta si asta nu au fost bine.
Dupa tine, daca ma face x o data trebe sa il salut io primu cand ne vedem? sau daca ma face x de 2 ori la rand trebe sa ma aplec cand trece ? Cred ca respectul tine de altceva, mai complex si diferit de la persoana la persoana.
si da, se poate alege un pilot care ti s-a parut mai bun din diferite motive, mai ales cand au concurat pe masini apropiate.
|
|
|
29-08-04, 08:11
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [South racerS]
|
salutare.. in primul rand la liniutze conteaza din pacate mai putzin soferul si mai mult masina.. sa nu intelegetzi gresti... si soferul are un rol foarte important.. dar degeaba ejti tu un sofer bun.. daca ai o masina de toata jena.. si vrei doar sa te dai doar pentru a te simtzi bine.. nereusind sa faci prea multe.. ***
GRIG si cu RICA RULLEs.. ma, pacat ca au avut o problema la OLTCIT.. intr-a 4-a nu mai tragea cum trebuia si d'asta mereu pe ultima suta de metri il ajungeau.. dar tot dejeaba.. era too late
Oricum baietzi.. juvo_doom si Alex NOS.. cei care atzi reusit sa ajungetzi in semifinala si finala.. meritatzi un congratz.. din partea tuturor.. pentru ca atzi reusit sa statzi in frunte(aproape).. si tre sa ne mandrim si noi cu voi.. doar suntetzi ai nostri
in concluzie trebuia sa se faca finala mica.. ca sa nu existe discutzii.. si binentzele ca si celelalte grupe.. care dupa parerea mea erau mult mai interesante de vazut..
Pil-ul din cate am auzit de la propietar avea ceva probleme.. nuj ce.. ceva legat de furtune.. no ideea.. si n-are rost sa vb prostii..
Quote:
Originally Posted by \"Bubu_021\"
si da, se poate alege un pilot care ti s-a parut mai bun din diferite motive, mai ales cand au concurat pe masini apropiate.
|
KORECT!
|
29-08-04, 12:32
|
|
Stage 3
|
Cind masinile sunt apropiate diferenta o face soferul,asta e clar.
Dar ce vreu eu sa spun cu povestea mea despre respect este altceva...
Adica eu nu credeam ca un oltcit poate sa mearga asa de bine cum a mers cel al lui Grig.Are tot respectul meu pt ca a facut dintr-o masina relativ slaba o masina capabila sa concureze de la egal la egal cu masini mult mai puternice.
Si juve_doom a sarit doua etape si a intrat direct la finala, unde eu ma intelesesem sa ma trag cu oltcitul pt locul 2.Asta nu e corect,pina la urma.Daca in alea 2 etape si-o lua..Eu recunosc ca Ibiza mi-a dat-o,dar tare mult m-as fi dat cu oltcitul..Asa puteam si eu sa ma trag cu ala cu Mazda la inceput ,ma elimina si cind mai ramineau 2-3 masini ma duceam la arbitri si faceam gura sa ma lase inapoi...Nu e corect nici asa...
|
|
|
29-08-04, 12:42
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
CZG: felicitari.
Dupa parerea mea, cel mai bun a fost ala care a intrat cu scuteru' pe pista, sa-si verse plamanii in portavoce.
|
|
|
|
|