Craiova - 28.08.2004 Sambata 28 august o noua etapa de viteza va avea loc pe aeroportul din Craiova |
28-08-04, 21:29
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Erm... nasol k s-a intrept cursa!
Mah da problema asta nu se poate rezolva??? K shi in mai la Ctza s-au intrerupt!
Mai bine k n`am venit draqu` ... Faceam sute de km shi sa se mai intrerupa shi cursa!!!
|
|
|
28-08-04, 21:34
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Indiferent ca se plateste inscriere sau nu , indiferent ca esti participant sau spectator , daca ai capul pe umeri si stii ce vrei ar trebui sa lasi lacrimile si reprosurile si sa PUI MANA si sa faci ceva ! Fa cordon viu , tipa la ei , FA CEVA . Sa spui apoi ca a intrat lume pe pista nu ajuta la nimic. Oare e asa ? Sau sunt obisnuiti romanii sa planga ? Ce ar fi ca data viitoare toti cei care vor sa nu se mai intample asa ceva sa faca ceva si apoi eventual sa spuna \"am facut tot ce am putut\" ? Sa auzim numai de .. forje ! Sper ca nu am suparat pe nimeni. Nu asta a fost intentia. Mi-am spus si eu parerea ...
|
|
|
28-08-04, 21:42
|
|
Stage 2
|
So..cam asa s'a desfasurat intalnirea de azi:foarte multe masini gata sa se intreaca, impiedicate de FOARTE multi spectatori lipstiti de respect si educatie..cu alte cuvinte tarani.!! .Pakat de masinile care si'au dat interesesul si au venit din alte orase pentru a le arata cunoscatorilor..dar si celor mai putin cunoscatori si interesati ce pot masinile lor..Oricum ne bucuram ca au venit atatia....cred eu..si data viitoare sa sper ca o sa fie mult mai bine organizata intalnirea Mie una mi'au placut masinile ..a meritat sa merg acolo macar si pt \"bucatelele\" pe care am reusit sa le vad.. ; C'ya next time!GO GO GO
|
|
|
28-08-04, 21:44
|
|
Stage 2
|
|
|
|
28-08-04, 21:45
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Lucian\"
Indiferent ca se plateste inscriere sau nu , indiferent ca esti participant sau spectator , daca ai capul pe umeri si stii ce vrei ar trebui sa lasi lacrimile si reprosurile si sa PUI MANA si sa faci ceva ! Fa cordon viu , tipa la ei , FA CEVA . Sa spui apoi ca a intrat lume pe pista nu ajuta la nimic. Oare e asa ? Sau sunt obisnuiti romanii sa planga ? Ce ar fi ca data viitoare toti cei care vor sa nu se mai intample asa ceva sa faca ceva si apoi eventual sa spuna \"am facut tot ce am putut\" ? Sa auzim numai de .. forje ! Sper ca nu am suparat pe nimeni. Nu asta a fost intentia. Mi-am spus si eu parerea ...
|
eu unu mai aveam putin si ma luam la bataie cu jandarmu ca ii ziceam sa aiba grija de lume..pan` la urma am luat steagu cu 4tuning si am inceput eu sa dau lumea in spate am urlat de am ragusit..cei care au stat la start poate m-au vazut ca ma agitam pe-acolo ca nebunu eram in tricou rosu cu 16 si sapca neagra intoarsa ...oricum marfa cursa ! FELICITARI !
|
28-08-04, 21:46
|
|
Stage 5
Member of: [Extreme Racing]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Anca\"
So..cam asa s'a desfasurat intalnirea de azi:foarte multe masini gata sa se intreaca, impiedicate de FOARTE multi spectatori lipstiti de respect si educatie..cu alte cuvinte tarani.!!
|
Exact asa a fost.Bravo.
Mor de astia care stau in fata calculatorului si dau din taste.Ce usor va e voua! Gata,ati gasit voi solutia.Eu nu inteleg cum de vorbiti,cand voi nici nu ati fost sa vedeti puhoiul de lume.
|
|
|
28-08-04, 21:51
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
cursa si organizarea au fost excelente. nu am ce sa le reprosez organizatorilor pt intarzierile provocate de oamenii de pe pista. am mai mentionat asta intr-ul alt topic inainte de cursa. era vorba de o panglica si cu aia creca se rezolvau destule probleme, panglica pusa si jandarmu zvarr cu pulanu pe spinarea aluia care a trecut de ea. ca pulanu e rupt din rai pt ciobani. eu am stat dupa finish si se vedea bine si de la cativa metri in spatele celor care intrau pe pista pt ca ca nu erau multi si se vedea printre ei destul de bine. safe & secure.
vreau sa le multumesc si eu celor care au venit din alte orase ca sa participe, le mai multumesc si celor care si-au batut capul ca sa duca aceasta cursa la bun sfarsit si nu in ultimul rand celor care au facut spectacolul, concurentii.
dupa parerea mea, cursa a fost chiar misto de tot si sper sa se repete destul de des, cel putin eu abia o astept pe urmatoarea.
|
|
|
28-08-04, 21:58
|
|
Stage 5
|
Da...din pacate tot olteni ramanem...eu am maturat pista aia (la propriu!) incercand sa filmez/vad ceva...Ca sa nu mai zic de jandarmi care tipau tot la noi sa ne dam mai in spate si aia din stanga noastra erau cu o jumatate de metru mai in fata! MASINI SUPER! In mare parte a iesit bine, pacat ca a trebuit sa fie atata scandal din cauza unor tarani care nu stiau unde sa stea!
|
|
|
28-08-04, 21:58
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Al3xius\"
haideti sa fim cu totii mai optimisti pentru ca si baietii sunt la inceput, e prima etapa la Craiova(sa speram ca nu ultima) , a iesit f bine dupa parerea mea ..sa speram ca data viitoare va iesi si mai bine ...singurele reprosuri le putem avea pentru spectatori ...si jandarmi
|
Poate tu te multumesti cu putin.Eu nu.Nu e prima oara cand Legal Racing organizeaza o astfel de cursa,trebuiau sa aiba garduletele alea de la inceputul cursei,nu in ultima jumatate de ora.Credeti-ma ce va spun:am scapat ieftin,fara incidente.Putea fi mult mai rau.
Si k sa fiu mai explicit: NU,NU A IESIT FOARTE BINE. Cei care nu inteleg la ce pericole au fost expusi astazi spectatorii inseamna ca nu au habar de cum \"se mananca\" o cursa.
Sa fim intelesi,eu nu ma refer numai la organizatori.Ce se intampla in spatele spectatorilor este de domeniul spitalelor de nebuni. Cei care treceau pe langa lume cu 100-120 la ora nu sunt oameni normali. Sunt doar teribilisti,asta ca sa vb frumos pe forum.
|
|
|
28-08-04, 22:05
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Lao .. nu mai muri asa repede . Poate pierzi ceva curse bien organizate (dupa criteriile tale) . O intrebare am : la cate curse ai participat si la cate ai fost spectator ?
|
|
|
28-08-04, 22:11
|
|
Stage 2
|
Eh...NU ..NU am gasit solutia...si nici nu am stat in fata calculatorului dupa care m'am trezit si eu spunand cum a fost la curse..Am stat si eu in \"puhoiul\" care se imbulzea..am fost calcata si impinsa...nu am vazut mare lucru pentru ca erau baietii mult mai inalti si bine facuti care se bagau cu tupeu in fata mea....Si dupa cum se spunea mai devreme...cred ca am si eu dreptul sa imi spun parerea.... Intr`adevar.......astept si eu comentariilr \"adevaratilor cunoscatori\"pt ca recunosc ca sunt destui pe care ii putem numi asa..iar eu si multi altii de pe acest forum..am avea mult pana sa ii ajungeam...!
|
|
|
28-08-04, 22:11
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Lao\"
Quote:
Originally Posted by \"Al3xius\"
haideti sa fim cu totii mai optimisti pentru ca si baietii sunt la inceput, e prima etapa la Craiova(sa speram ca nu ultima) , a iesit f bine dupa parerea mea ..sa speram ca data viitoare va iesi si mai bine ...singurele reprosuri le putem avea pentru spectatori ...si jandarmi
|
Poate tu te multumesti cu putin.Eu nu.Nu e prima oara cand Legal Racing organizeaza o astfel de cursa,trebuiau sa aiba garduletele alea de la inceputul cursei,nu in ultima jumatate de ora.Credeti-ma ce va spun:am scapat ieftin,fara incidente.Putea fi mult mai rau.
Si k sa fiu mai explicit: NU,NU A IESIT FOARTE BINE. Cei care nu inteleg la ce pericole au fost expusi astazi spectatorii inseamna ca nu au habar de cum \"se mananca\" o cursa.
Sa fim intelesi,eu nu ma refer numai la organizatori.Ce se intampla in spatele spectatorilor este de domeniul spitalelor de nebuni. Cei care treceau pe langa lume cu 100-120 la ora nu sunt oameni normali. Sunt doar teribilisti,asta ca sa vb frumos pe forum.
|
Eu iti inteleg nemultumirea...crede`ma ca si eu am urlat ca nebunu la lume sa se dea in spate...se poate spune ca am facut exces de zel(ajunsesem sa urlu eu la ei si se uitau jandarmii la mine si nu faceau nimic) ...eu ziceam de baieti ca sunt la inceput in sensul ca nu au ani de experienta...iar vina in legatura cu gardurile e a jandarmilor care au crezut ca oamenii vor intelege si nu vor intra pe pista(baietii doar i-au platit si le-au zis sa asigure pista) ! iar despre fazele pe care le faceau aia in spate chiar erau teribilisme de 2 lei ... de-asta ziceam sa fim mai indulgeti in legatura cu organizarea ..o mare vina au avut-o jandarmii si taranii prosti care vin la curse si nu isi iau masuri de siguranta !
oricum sa-i multimim Lui Dumnezeu ca nu a fost nici un incident pentru ca puteau fi o gramada !
|
|
|
28-08-04, 22:14
|
|
Stage 3
|
Sunt de acord cu Lao, a fost haos si in cursa - spectatori pe pista - dar si inafara cursei in spatele spectatorilor unde era o debandada totala mai ales spre final - ma mir ca nu a fost nici un incident; si in sensul asta as vrea sa citez doua cazuri cioara cu solenta aia galbena (soferul era in figuri), volvo albastru de bucuresti cu dacia violet care a fost extrem de la limita (cei care au fost stiu despre ce vb) aaa si am uitat un cielo rosu (nu dau numar) a intrat pe pista exact cand trecea un concurent cu un bmw \"ursulet\" rosu - cred ca au lipsit 20cm sa nu.......
In rest a fost ok dpdv al concurentilor care au fost in nr mare si au oferit un show de calitate!!!!
Ps: asta e primul meu mesaj, sper ca nu am fost foarte dur dar mi-am spus pct de vedere
Numai bine!
|
|
28-08-04, 22:14
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Lucian\"
Lao .. nu mai muri asa repede . Poate pierzi ceva curse bien organizate (dupa criteriile tale) . O intrebare am : la cate curse ai participat si la cate ai fost spectator ?
|
(fara suparare!) cand Lao participa la VTM la Bucovat(asta e pe langa Craiova) nu se faceau liniute si ce se face acum ...cel putin asa stiu yo ...se facea VTM si indemanare ...deci a participat(asta ti-o spun eu sigur) si nu numai odata!
r3sp3kt Lao !
|
|
|
28-08-04, 22:15
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Lemeleul\"
Sunt de acord cu Lao, a fost haos si in cursa - spectatori pe pista - dar si inafara cursei in spatele spectatorilor unde era o debandada totala mai ales spre final - ma mir ca nu a fost nici un incident; si in sensul asta as vrea sa citez doua cazuri cioara cu solenta aia galbena (soferul era in figuri), volvo albastru de bucuresti cu dacia violet care a fost extrem de la limita (cei care au fost stiu despre ce vb) aaa si am uitat un cielo rosu (nu dau numar) a intrat pe pista exact cand trecea un concurent cu un bmw \"ursulet\" rosu - cred ca au lipsit 20cm sa nu.......
In rest a fost ok dpdv al concurentilor care au fost in nr mare si au oferit un show de calitate!!!!
Ps: asta e primul meu mesaj, sper ca nu am fost foarte dur dar mi-am spus pct de vedere
Numai bine!
|
Bine ai venit printre noi ! ..scuze de offtopic!
|
|
|
|
|