Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SKODA > Anunturi Auto Skoda

Anunturi Auto Skoda Masini Skoda de vanzare si piese pentru Skoda

Reply

Thread Tools
Old 05-01-08, 11:43   #1
johnu1

Stage 1

Default probleme la octavia2

Sal, si la multi ani pe anul acesta ,as vrea si eu cateva lamuriri in primul rand cum este posibil ca la o masina de 2 ani sa inceapa sa fluire chederele de la geamurile mici de la usile din spate? am ramas ft surprins de aceasta problema ,cei de la avia mi-au raspuns ca asta e problema veche la octavia2 si ca se lipeste cu un silicon special ,asa o fi nu zic nu dar la cati bani cer pe o masina de acest nivel nu cred ca ar trebui sa apara astfel de probleme ;si a 2 a problema ar fi daca stie cineva ce inseamna actiunea 9401 in service la avia ? o sa dau cateva detalii in privinta asta ; au bagat masina pe computer, nus ce au facut acolo ei au zis ca reduce consumul la baterie dar in mom cand mergeam pe CD imi sarea pe radio lucru care inainte puteam sa-l opresc din meniu iar acu nu mai gasesc aceasta optiune...
johnu1 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-08, 23:07   #2
crisriZVI

Stock

Default Re: probleme la octavia2

aceiasi problema o am si eu cu geamurile zi-mi si mie cat costa la avia
crisriZVI is offline   Reply With Quote
Old 18-01-08, 14:39   #3
johnu1

Stage 1

Default Re: probleme la octavia2

nu mi-au zis cat cost oricum,m-au zis ca ar fi bine sa vin cand se mai incalzeste afara caci exista riscul sa nu se lipeasca bine acum find o perioada mai rece in fine o sa mai astept 1 luna ca nu o sa mor, sper sa se incalzeasca mai repede sa scot masina la alergat
johnu1 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -