Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MAZDA > Anunturi Auto Mazda

Anunturi Auto Mazda Masini Mazda de vanzare si piese pentru Mazda

Reply

Thread Tools
Old 19-05-09, 22:19   #1
mrtthu

Stock

Default Vand Mazda 323 turbo 4x4 + piese

Vand Mazda 323 1.6 turbo 4x4, an 1989, rollbar, scaun scoica, centura 4 puncte, usurata, short shifter, volan OMP, ECU resoftat 220HP+ , rev limiter 7400rpm, toba inox directa de 65, motorul momentan este bucati ,urmeaza sa fie refacut numai cu piese de racing. Am tot ce trebuie, numai trebuie pus laolalta : pistoane forjate Wiseco SUA, biele forjate Eagle Rods SUA, cuzineti standard ALC Race Australia, toate surubele chiuloasa, biele ARP Bolts SUA, garnitura chiuloasa trimetal Conetic SUA, toate garniturile, semeringurile noi, ulei filtre noi, placa de presiune ,disc ambreaj sinterizat + o cutie viteze de rezerva. Cu toate puse iese la un 220HP fiabili la un 1.2 bar presiune dar se poate duce si la 260HP cu 1.5 bar. Momenta l-as vinde asa cum ii pt ca nu tare am timp sa ma ocup de ea, dar la montaj pot sa mai ajut sau il termin complet dar atunci ii altu pretul. Daca cineva are nevoie de piese (pistoane ,biele ,cuzineti ,garnituri etc.) sa ma caute. Pret : 3500 Euro

Last edited by mrtthu; 20-05-09 at 12:10.
mrtthu is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -