Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masini BMW de vanzare

Masini BMW de vanzare Masini BMW de vanzare si piese pentru BMW

Reply

Thread Tools
Old 25-04-14, 13:09   #1
DEVYL

Stage 3

Default Cumpar E46 320d Facelift

Salutare, sunt in cautare de un model facelift de fabrica, cum netul este plin de astfel de anunturi de masini in stare perfecta pana in momentul cand le vedeam...am hotarat sa postez aici un anunt printre pasionati poate gasesc masini cu adevarat ingrijite. Ma intereseaza masina sa fie cat mai bine intretinuta, fara accidente grave la activ, obligatoriu sa fie la linie, fara lufturi pe la elementele de caroserie, functionalitatea ei trebuie sa fie cat mai buna. In materie de dotari, sunt mare adept al dotarilor asa ca cu cat mai multe cu atat mai bine. Un minim de dotari ar fi pielea, climatronic, scaune incalzite, 4 geamuri elec la o prima strigare. Prioritate au modelele mai dotate. Bugetul va fi alocat in functie de masina, si cu siguranta va fi pretul corect nicidecum nu voi face oferte jignitoare catre proprietar. Contact PM dar intru mai rar sau la telefon , 0748 470 767. Sunt foarte interesat, daca masina se prezinta ok o voi achizitiona pe loc.
DEVYL is offline   Reply With Quote
Old 25-04-14, 13:18   #2
bmw.7000

Stage 5

bmw.7000's Avatar

Default Re: Cumpar E46 320d Facelift

In germania ai mai multe sanse !
Sunt ceva mai scumpicele,dar cu rabdare o sa gasesti ceva bun !
bmw.7000 is offline   Reply With Quote
Old 25-04-14, 13:21   #3
DEVYL

Stage 3

Default Re: Cumpar E46 320d Facelift

Din pacate nu mai am timp de asta, de o luna caut si inainte sa incep cautarile eram 100% convins ca in 2 saptamani o gasesc , lucru care nu s-a intamplat. Masina este cadou pt tatal meu si trb sa ma misc rapid.
DEVYL is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -