Vand e36 318is din 95, pe masina este 2.5 vanos, motorul este in mintile lui trage foarte bine. Masina estetic are nevoie de atentie, dupa cum se vede si in poze. Am alte 2 aripi pe fata cat si semi aripile pe spate care le-am cumparat, trebuiesc vopsite si montate, cele de pe masina au fost facute prost si a dat din nou rugina. Bara fata de m, este un pic crapata in partea dreapta, se poate face. Eu vreau s-o vand rapid, cat mai este valabila o alta masina. In februarie i-am schimbat toata articulatia fata, doar lemforder, ambreiaj nou, cat si discuri brembo fata spate si placute ate si ulei motul si toate filtrele. Atasez poze. Nu cred ca am facut nici 1000 de km de atunci. La interior este stock, doar clima manuala. Masina mai are suspensie sport reglabila, bara fata m cu grila luxury, bandouri m(il am si pe cel mic de pe aripa), oglinzi m(sunt de uk, iar la cea din dreapta nu functioneaza motorasul), praguri luxury, triple m. Din punct de vedere tehnic este impecabila.
Masina are taxa platita si nerecuperata, ofer fiscal, sunt proprietar. Pot sa fac identificarea pt noul proprietar in botosani sa nu aiba probleme la trecerea pe numele lui. Pret 1 500 de euro fix, cu jante pe 15. sau pt 150 de euro in plus o dau cu motorsporturile. Nu ma intereseaza variante. Contact aici sau 0749 648 303.