Masini BMW de vanzare Masini BMW de vanzare si piese pentru BMW |
10-05-12, 00:24
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: E 36 325i autoblocant 220cp
Rog sa se inchida topicul,masina s-a vandut.
|
|
|
10-05-12, 00:27
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by vlad_strumph
Eu am cumparat-o !  ca tot ai stat sa te interesezi ce masina am,uita-te in continaure ca e de vanzare...Eu am considerat ca e un pret corect,si cand te uiti la Fordul ala spui ca nu face banii,insa iar,e simpla opinie a voastra...Din fericire,mai sunt si oameni care stiu ce inseamn o masina facuta cu cap...Ati spus ``tu compari bucsile alea albastre cu cele de pe M?``,prin asta ai spus totul,pentru voi M este un absolut de neatins,nu ati avut curiozitatea de a va itneresa ce sunt bucsile alea albastre,ca ele sunt un UPGRADE la cele originale...Nu va pasa ca o evacuare e speciala pentru un model anume,este facuta de o firma cu renume international si pretinde niste performante in plus odata montata...Voi vreti intermediata magnaflow (chinezarie) si finala Remus,insa nu stiti ca o evacuare e calculata,nu pur si simplu se pune teava,o panarama de incinta si gata masina castiga cai...Tocmai daia ai dat-o cu 4000 si esti multumit,caci stiai ca e imposibil sa faca mai mult,omul asta stia ca face mai mult,eu am considerat la fel si uite asa o masina care putea in putin timp sa ajunga la dezmembrari e ca noua si o sa mai circule linistat inca cativa ani...Timp peste care va fi vanduta cu 12000E...ii pun oglinzi M !
|
+1 si stai calm ca te agiti degeaba , majoritatea prefera sa le fie luati ochii cu exteriorul si nu cu ce e sub masina ! oricum nu poti avea pretentii ca toti sa inteleaga ce inseamna powerflex , sau kit de bare stabilizatoare h&r , sau bilstein b6/b8 etc...
|
|
|
10-05-12, 00:29
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style
+1 si stai calm ca te agiti degeaba , majoritatea prefera sa le fie luati ochii cu exteriorul si nu cu ce e sub masina ! oricum nu poti avea pretentii ca toti sa inteleaga ce inseamna powerflex , sau kit de bare stabilizatoare h&r , sau bilstein b6/b8 etc...
|
Ms,insa deranjant e ca au pretentii de cunoscatori...Masina a fost judecata ca nu are oglinzi M...
Motivul pentru care am evitat sa imi iau Bmw sunt oamenii care le detin,cel putin mare parte din ei,sunt si exceptii...
|
|
|
10-05-12, 00:33
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Ms,insa deranjant e ca au pretentii de cunoscatori...Masina a fost judecata ca nu are oglinzi M...
Motivul pentru care am evitat sa imi iau Bmw sunt oamenii care le detin,cel putin mare parte din ei,sunt si exceptii...
|
Deh ...sunt ei baieti buni , doar ca uneori ii iau gura pe dinainte  , pentru ei , o suspensie de buget ori una performanta e acelasi lucru . Diferenta de pret se observa la fiabilitate , practicabilitate si performantele oferite .
|
|
|
10-05-12, 01:49
|
|
 Stage 5
|
bucsile albastre erau in discutia legata de m3 , are rost sa comparam pisica asta cu un m3 ? normal ca nu am de ce sa ma bag,doar nu eu am avut un 2.5 cu totul schimbat pe el cu mai bine de 2000 euro mai ieftin si al dracu ca era si mai frumos. oglinzi de m3 ? eleron ltw ? bara spate M ? astea cu vopsit cred ca sar putin de 500 euro si nu pentru oglinzi de EM3 e judecata pentru pretul enorm de mai bine de 6000 euro si pe langa cei 6000 mai bagi mai bine de 500 sa o faci sa si arate,ceea ce e aberant sa mai bagi in ea odata ce platesti pe un e36 un pret foarte mare pentru care masina ar trebui sa fie COMPLETA sa nu mai ai buton sa ii adaugi,mai ales ca nu este ceva M sa fie pretul corect,cand ai 6000 euro de dat pe un e36 stai linistit ca il faci tu cu mana ta nu il cumperi gata facut (oarecum gata,inca 5-600 si e gata) . Fiecare intelege ce vrea,dar eu nu m-am legat de calitatea pieselor,calitatea bucsilor,de telescoapele bilstein chiar deloc,de la pretul masinii a plecat discutia,nu de la calitate.
|
|
|
10-05-12, 01:52
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BMnWA
bucsile albastre erau in discutia legata de m3 , are rost sa comparam pisica asta cu un m3 ? normal ca nu am de ce sa ma bag,doar nu eu am avut un 2.5 cu totul schimbat pe el cu mai bine de 2000 euro mai ieftin si al dracu ca era si mai frumos. oglinzi de m3 ? eleron ltw ? bara spate M ? astea cu vopsit cred ca sar putin de 500 euro si nu pentru oglinzi de EM3 e judecata pentru pretul enorm de mai bine de 6000 euro si pe langa cei 6000 mai bagi mai bine de 500 sa o faci sa si arate,ceea ce e aberant sa mai bagi in ea odata ce platesti pe un e36 un pret foarte mare pentru care masina ar trebui sa fie COMPLETA sa nu mai ai buton sa ii adaugi,mai ales ca nu este ceva M sa fie pretul corect,cand ai 6000 euro de dat pe un e36 stai linistit ca il faci tu cu mana ta nu il cumperi gata facut (oarecum gata,inca 5-600 si e gata) . Fiecare intelege ce vrea,dar eu nu m-am legat de calitatea pieselor,calitatea bucsilor,de telescoapele bilstein chiar deloc,de la pretul masinii a plecat discutia,nu de la calitate.
|
Chiar asta vorbeam azi cu Vali (RenaultRS),sa ii iau o bara spate M...oglinzi nici daca mi le da unu moca nu le iau,sunt hidoase dupa parerea mea ...Ai vreo bara?
|
|
|
10-05-12, 02:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Eu am cumparat-o !  ca tot ai stat sa te interesezi ce masina am,uita-te in continaure ca e de vanzare...Eu am considerat ca e un pret corect,si cand te uiti la Fordul ala spui ca nu face banii,insa iar,e simpla opinie a voastra...Din fericire,mai sunt si oameni care stiu ce inseamn o masina facuta cu cap...Ati spus ``tu compari bucsile alea albastre cu cele de pe M?``,prin asta ai spus totul,pentru voi M este un absolut de neatins,nu ati avut curiozitatea de a va itneresa ce sunt bucsile alea albastre,ca ele sunt un UPGRADE la cele originale...Nu va pasa ca o evacuare e speciala pentru un model anume,este facuta de o firma cu renume international si pretinde niste performante in plus odata montata...Voi vreti intermediata magnaflow (chinezarie) si finala Remus,insa nu stiti ca o evacuare e calculata,nu pur si simplu se pune teava,o panarama de incinta si gata masina castiga cai...Tocmai daia ai dat-o cu 4000 si esti multumit,caci stiai ca e imposibil sa faca mai mult,omul asta stia ca face mai mult,eu am considerat la fel si uite asa o masina care putea in putin timp sa ajunga la dezmembrari e ca noua si o sa mai circule linistat inca cativa ani...Timp peste care va fi vanduta cu 12000E...ii pun oglinzi M !
|
era vorba de M complet nu de bucsi de M tati,am dat masina mea ca nu am timp sa o folosesc si imi pare rau dupa ea dar eu spre deosebire de altii sunt realist si vad realitatea,vad ce faci acuma cu 4000 euro pe cand acuma 4 ani cu banii astia iti luai un amarat 318is..Si stai linistit ca nu a fost facuta evacuarea din brisca intr-un garaj luat in chirie la colt de bloc,e normal ce spui tu dar nu te gandi ca nu am avut evacuarea facuta cum trebuie. Revin la ideea mea de la care am plecat,in 6000e iti aduni un e36 cu tot ce trebuie pe el si ai si placerea sa o faci cu mana ta.
|
|
|
10-05-12, 02:04
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Chiar asta vorbeam azi cu Vali (RenaultRS),sa ii iau o bara spate M...oglinzi nici daca mi le da unu moca nu le iau,sunt hidoase dupa parerea mea ...Ai vreo bara?
|
nu mai am nici o bara M,dar oglinzi poate iti plac mai mult cele cu rabatare electrica model de M5 sau de e90 sau am vazut ceva ce mi-a placut mie ACS dar erau foarte mici si erau fixe.Oricum interesante sunt cele rabatabile..
|
|
|
10-05-12, 02:06
|
|
 Stage 5
|
Quote:
am evitat sa imi iau Bmw sunt oamenii care le detin,cel putin mare parte din ei,sunt si exceptii...
|
din acelasi motiv nu mi-am dorit nici eu bembeu,pana am avut primul Bmw..
|
|
|
10-05-12, 02:19
|
|
 Stage 5
|
Quote:
atat zpo cat si BMnWA nu aveati de ce sa va bagati in discutia asta [ fara suparare ] , daca doriti si argumente vi le aduc cu cea mai mare placere ! daca ati ajuns la concluzia ca o suspensie kw e praf de fitze etc si ca powerflex sunt doar niste bucsi albastre , ca sa nu mai zic de restul , atunci clar nu are nici un rost tot "circul" asta !
|
Nu cred ca avea rostul sa fi asa subtil....mai ales ca ne cunoastem.
Legat de suspensie,n am spus ca e praf,am spus ca e ceva de fite care nu face banii aia,defapt n am spus eu,au spus o mecanicii din Germania.
Probabil in Romania mecanicii astia de garaj au mai multe cunostinte in domeniu.
Argumente la ce?
|
|
|
10-05-12, 10:21
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by zpzpzpo
Legat de suspensie,n am spus ca e praf,am spus ca e ceva de fite care nu face banii aia,defapt n am spus eu,au spus o mecanicii din Germania.
Probabil in Romania mecanicii astia de garaj au mai multe cunostinte in domeniu.
Argumente la ce?
|
Fara suparare dar crede-ma ca nici mecanicii din germania nu sunt genii. Am avut x5 si stateam in germania mai mult.....in decembrie am facut revizia si in ianuarie eram in romania . Din curiozitate mi-am pus baietii sa imi scoata filtrul de aer pentru ca nu imi placea cum mergea masina ....si surpriza....pe filtrul de aer era o libelula, mult praf , etc ..... Concluzia o trageti voi . M-am chinuit sa leg IPod-ul la X5-ul asta de mi s-a facut rau . Daca nu m-au pus sa cumpar la module ca la un final sa functioneze doar volumul. Nu puteam alege melodii sau altceva.
Din 325-ul asta nu am vrut sa fac M niciodata !! NICIODATA !!! am avut oferta de motor, cutie , cardan, grup , planetare, electonica, bord, radiatoare , etc de M3 E36 si nu am vrut . Am vrut un 325 mai bun decat majoritatea care dupa ce e alergata, chinuita, scartaita , mers de-a latul sa nu fie nevoie sa intre in service imediat. Am vrut fiabilitate si calitate. Primul lucru la masina asa a fost sa ii fac mecanica , vopsitoria a venit acum 3 -4 saptamani si a fost facut bine la mine in service .
Repet pentru toata lumea .....MASINA NU S-A VRUT SA FIE M NICIODATA . Din cauza asta am lasat-o asa . Bara pe fata a fost pe ea cand am luat-o . Ce e asa greu sa credeti ca nu imi doresc un M momentan. Chair am o oferta buna pt un E46 M3....nu ma prea incanta. singurul M pe care l-as vrea ar fi cel din 2009-2012.
|
|
|
10-05-12, 11:16
|
|
 Stage 4
|
Astazi voi face niste poze masini ca sa se vada clar nu s-a vrut sa fie M3
|
|
|
10-05-12, 11:17
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by zpzpzpo
Argumente la ce?
|
Atunci nu inteleg la ce se mai cumpara kw uri in prostie mai ales pentru m3 uri si alte modele sportive si nu am zis cu rautate , dar stii prea bine ca am dreptate in privinta asta ! chiar nu isi avea rostul discutia pe marginea asta din punct de vedere tehnic si eu sunt mecanic , iar mecanici de germania spun ca nu isi merita banii pentru ca un kw e indreptat mai mult spre aplicatii de track day - race track nu street ! asta face diferenta. multi isi cumpara suspensii fara sa stie de fapt ce ofera fiecare reglabila in parte.
|
|
|
10-05-12, 11:33
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Atunci nu inteleg la ce se mai cumpara kw uri in prostie mai ales pentru m3 uri si alte modele sportive si nu am zis cu rautate , dar stii prea bine ca am dreptate in privinta asta ! chiar nu isi avea rostul discutia pe marginea asta din punct de vedere tehnic si eu sunt mecanic , iar mecanici de germania spun ca nu isi merita banii pentru ca un kw e indreptat mai mult spre aplicatii de track day - race track nu street ! asta face diferenta. multi isi cumpara suspensii fara sa stie de fapt ce ofera fiecare reglabila in parte.
|
Ii adevarat ca e gandita pentru circuit nu pentru strada,poate de aici si partea negativa pentru daily use...oricum n am zis ca e o suspensie rea,dar costa prea mult pentru ceea ce ofera,cam asta era ideea.
|
|
|
10-05-12, 13:10
|
|
 Stage 4
|
KW-urile sunt niste suspensii exceptionale pt circuit , am pe masina de curse si din cauza lor am batut multe masini cu pretentii .
Spuneam ca nu am vrut sa fie M bmw-ul pentru ca peste tot gasesti sigle si insemne cu M . Asa ca am pus cu altceva  .....le promisesem clientului .
|
|
|
|
|