TOATE CONSUMABILELE SUNT SCHIMBATE:
toate bucsele din fata si din spate schimbate(in fata bucse de M3) se poate face poza la cerere
iesirile din caseta de directie schimbate complet pana la final
tiranti noi
flanse cardan noi
placute noi
ulei castrol 10w60 edge sport,schimbat de 500 de km
ambreaj nou sport SACHS
jante pe 16 cu buza lata 215/40/r16
suspensie sport(arcuri rosii+telescoape galbene ) cu garantie inca 20 de luni
aripi spate umflate cu simt...cine nu stie ca jante 9j nu merg fara sa fie umflate aripile nu si`ar da seama
anul fabricatiei este 1995/09....249000km....motor M52.
DOTARI:
dublu climatronic digital functional
computer de bord
2 airbaguri(sofer si pasager)
interior Recaro din piele rosie,pielea necesita retusare
scaunele din fata incalzite
trapa electrica in 2 poziti cu comfort
geamuri electrice fata cu functia comfort
oglinzi electrice
modul de inchidere din cheie pt geamuri si trapa
inele cromate pe ceasurile de bord
toba sport(bmw motorsport)
geamuri fumurii(cu omologare,doar ca in fata le`am schimbat cu cele mai inchise pt ca m`ia fost sparta masina)
bara fata de ///M cu lip
praguri luxury edition
eleron ///M
faruri noi cu angel eyes si lupa pe faza scurta
xenon pe faza scurta cu instalatie si becuri Philips
stopuri de ///M cu partea de sus alba
grilele din fata de carbon
.....masina a primit o nuca M de piele...mai este nuca aia obosita din poza si bandorui ///M care nu se vad in poze pe ca le`am pus de o luna...pozele sunt de dinainte!
masina este absolut impecabil.au aparut pe ea cateva zgarieturi mici si lovituri mici pe usi de la vecinii idioti si prost crescuti!
pretul este 4500.....care practic este numai pretul de achizitie al masinii! 3000 euro + 1500 taxa! am sa atasez si o poza in care se vede masina cand a fost cumparata ca sa se vada toate modificarile
DECAT SA LASATI COMENTARII RAUTACIOASE SAU TOT FELU DE VRAJELI IEFTINE MAI BINE VA ABTINETI.PRETUL E MARE STIU....DA CINE SI`A BAGAT BANII IN MASINA STIE CATI BANI INTRA...SI SIGUR NU~S AIA 4500 care`i cer eo.