12.1988 ,reconditionat acum un an , interior piele neagra recaro IMPECABIL volan mtech 1 ,schimbator piele,pachet iarna(scaune oglinzi clante incalzite) , soft top nou nout, jante bbs rm reconditionate , multe piese noi (articulatii, multe maruntaie care se strica la o masina veche -embleme,cleme,mufe etc,chedere- toate furtunele de la sis de racire+radiator noi ,electroventilator original nou ,parbriz nou,clante incuietori contact noi cu 3 chei originale,pedalier nou ...intrebati ce va mai intereseaza din piesele noi) ,4 geamuri el,decapotare manuala,fara inchidere centralizata, fara a.c. , 231000 km , masina e in posesia mea de ~4ani,e pe numele meu ,toate actele in regula ,motor original . actualmente este rupt culbutorul nr 2 admisie ,insa se repara repede problema .motorul merge foarte bine ,iar cota tachetilor este cea de fabrica (0.25mm).e motronik 1.3 .esapament stock bun .masina mai are pe ea montate bara m tech 2 fata +spate ,inca nevopsite ,iar in casa am si bandourile vopsite cu toate clemele originale noi noute pt a fi montate pe masina, stopuri startec mov (bmw m3 e30) si faruri hella smoked.au intrat foarte multi bani in aceasta masina, mie unul imi place foarte mult,insa nu mi-o mai permit ,acesta fiind si motivul vanzarii si al pretului
3700 euro negociabil ,existand posibilitatea reducerii pretului dand jos jantele,pachetul m ,farurile si stopurile, lucruri care le negociem la fata locului.
telefon 0765 441 280.