vand rama si accesoriile necesare pentru integrarea unui dvd 2 din ceea ce inseamna o asemanare apropiata cu navigatorul original ...sunt mai multe componente pentru acest kit..pentru cine vrea am poze la cele mai mici detalii montate de mine pentru bmw e46 ..nu e simplu de montat dar cu deccriere amanuntita e usor posibil
pentru info :tel 0722378512 id : sanduhifi
sincer am luat tzeapa de la un vanzator vechi pe forumuri si 4 tuning cu o rama 2 din intradevar din plastic dar nu batea deloc cu ce trebuia pentru un e 39 ...eu am toata lucrarea de la a-z acesta constituie multe accesorii si manopera fixa deoarece incepatorii nu le recomand montarea.....
am 90 de poze cu toate etapele pentru cei interesati
230 euro cu documentatie de instalare rama pentru climatronic de jos inclusa si te pot indruma la un instalator profesionist sa iti si instaleze deoarece nu e usor fiind in domeniu cunosc toti instalatori mari din romania