Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > RENAULT > Anunturi Auto Renault

Anunturi Auto Renault Masini Renault de vanzare si piese pentru Renault

Reply

Thread Tools
Old 05-01-06, 00:11   #1
riptor

Stage 5

riptor's Avatar

Default CUMPAR williams sau 1.8 16v

Sal,am un R19 din 94,1.7 90 cai si caut un 2.0 williams (preferabil) sau un 1.8 16v (cele folosite atat la clio 1 cat si la r 19).Ideal ar fi sa gasesc motorul pe masina sau sa iau o masina adusa de afara,neinmatriculabila cu bani putini dupa care sa iau motorul.Am vazut niste anunturi pe site insa sunt destul de vechi.Orice sugestie e binevenita.poza cu masina e ceva mai veche,acum are jantele aurii,am o toba sebring si cam atat la momentul de fata,nu am vrut sa ma bag in motor ca nu merita,(de aceea caut altu) apoi daca oi gasi ceva vor urma suspensiile,evacuare,cip,alea alea,deocamdata masina e cum se vede si nimic mai mult.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	hpim1624_207.jpg
Views:	169
Size:	1.69 MB
ID:	60406  

Last edited by DVDValy; 22-02-08 at 09:07.
riptor is offline   Reply With Quote
Old 10-01-06, 17:58   #2
_2FaST4U

Stage 1

_2FaST4U's Avatar

Caut si eu. Hai sa cautam impreuna . Sa fie ieftin si sa mearga si pe r5. Numai bine!
_2FaST4U is offline   Reply With Quote
Old 16-01-06, 20:41   #3
John Smith

Stage 3

modificarile pe care le implica un transplant de motor sunt foarte extinse. nu ti-ar veni sa crezi cate piese sunt 16v speciffic...
eu zic sa te lasi pagubas...
John Smith is offline   Reply With Quote
Old 17-01-06, 07:57   #4
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

aici depinde de fiecare om.... si de cat vrea sa cheltuiasca...
daca a mers 1.8 16v pus pe nova, merge si pe r19
in alta ordine de idei, daca vreti sa faceti transplant de 16v, cumparati toata partea fata a masinii!
Old 17-01-06, 11:33   #5
mareus

Stage 3

mareus's Avatar

cum adica sa nu mearga 1.8 16v pe renault 19, daca exista de fabrica deja...
merge si motorul de 2l (f7r) fara nici o modificare mecanica...
electronica difera putin, dar daca ai motorul, se presupune ca l-ai cumparat cu centralina cu tot.
Old 17-01-06, 18:47   #6
John Smith

Stage 3

nu am spus ca nu merge facut transplantul dar fara modificari la suspensie si la tinuta de drum e periculos. daca te tine sa mergi cu motor de avion pe bicicleta n`ai decat. ori mori tu ori omori pe altii ori scapi ori toate cum ti-o fi norocu`

mai bine mai citesti cate ceva pe net si poate iti dai seama pana la urma. intreaba`l pe yknot cate modificari au fost facute la nova aia (si nu e omologata!)

mareus nu mai invata omu` la prostii... nu e asa scump un 19 sau un willy...
iar probabil ca in 2k7 va fi si mai ieftin...

yknot a zis bine - trebuie cumparat mai tot
tot yknot presupun ca stie ca pana si sasiul la 19le cu 16 supape e diferit fata de celelalte 19uri...

ma rog pana la urma s-au vazut si prostii mai mari
Old 17-01-06, 22:23   #7
mareus

Stage 3

mareus's Avatar

sa nu exageram... nu e chiar motor de avion pe bicicleta.
eu am un clio de 16v, si este drept ca masina-i iute, dar sunt si altele... intradevar avioane...
iar modificarile (omologate sau nu) le face fiecare pe pielea si banii lui.
daca n-ar indrazni nimeni, n-ar exista progres...cine stie ce descopera , de revolutioneaza mecanica solidelor... (si cea auto)
succes
mareus is offline   Reply With Quote
Old 23-01-06, 13:44   #8
Hook82

Stage 3

Member of:
[AfterDark Racing]
[Crazy Drivers]
Default Sal

Am si eu o intrebare pt voi ca vad ca va pricepeti.
Eu vreau sa-mi iau un ranault 19 din 93 motor 1.8 16valve.Imi puteti spune si mie cate ceva despre el,si mai ales consumu urban si extraurban.

Mersi
Hook82 is offline   Reply With Quote
Old 23-01-06, 16:24   #9
Toto - BOD

Presedinte Insane Racers

Stage 5

Toto - BOD's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: caut williams sau 1.8 16v

Quote:
sa nu exageram... nu e chiar motor de avion pe bicicleta.
eu am un clio de 16v, si este drept ca masina-i iute, dar sunt si altele... intradevar avioane...
iar modificarile (omologate sau nu) le face fiecare pe pielea si banii lui.
daca n-ar indrazni nimeni, n-ar exista progres...cine stie ce descopera , de revolutioneaza mecanica solidelor... (si cea auto)
succes
Primul lucru caruia ii faci up-grade la o masina inainte de orice modificare mai ampla la motor (cand zic asta nu ma refer la chip, filtru sau evacuare care sunt cele mai banale) este frana! Este deosebit de periculos, ca unei masini de 90 de cai sa-i atribui 150 de cai pe acelasi sistem de franare! Problema se pune in felul urmator. cu un motor de 1.8 16v masina va urca repede in trepte si va ajunge la viteze de 200km/h fara probleme... si nu cred ca ai vrea sa ramai fara frane la viteza aia. Din cate stiu eu, modelul de 90 de cai nu are discuri ventilate si masina vine cu jante de 14 (adica discurile sunt mici), iar asta duce la supraincingerea discurilor, care duce la patinarea plachetilor pe disc (deci, cu alte cuvinte apesi farna degeaba, sau aproape).
Suspensia e necesara de asemenea pentru a tine masina pe drum...

www.rensit.ro
www.clubclio.ro
Toto - BOD is offline   Reply With Quote
Old 23-01-06, 18:22   #10
mareus

Stage 3

mareus's Avatar

bun punct de vedere...
ai dreptate 100%
cat despre consumul unei masini...ea consuma cat ii dai...
eu cu clio meu, pot de pilda sa merg si cu 9-10% in oras, dar si cu 15, si chiar mai bine.
deci parerea mea despre consumul mediu al unei masi este ca depinde f mult de stilul soferului.
ce este ciudat la renault clio,(am avut trei pana acum din toate generatiile) este ca difera f putin consumul urban de cel extra. al alte turisme diferenta este mare...
succes la cumparaturi, si nu lasati masinile asa cum le-ati luat.
mareus is offline   Reply With Quote
Old 24-01-06, 08:22   #11
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

apropo de alte modificari, la nova cu motor 16v pe ea s-au montat si franele de la r19 16v, cu tot cu fuzete si etrieri, iar amortizoarele sunt koni sport... iti cam rupe dorsalul...
yknot is offline   Reply With Quote
Old 30-01-06, 12:23   #12
Dino

Stage 5

Dino's Avatar

Te salut Yknot.ule. Vad ca esti pasionat de motoare. Spune-mi te rog unde se indentifica pe motor modelul F7P de ex., cu variante cu tot, in ce parte e scris. Multam
Old 30-01-06, 12:44   #13
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

singurul mod de identificare pe care il stiu eu este cel de pe placuta de aluminiu de pe bloc, acolo scrie cod motor/serie.... alta identificare nu stiu.... motoarele 1.8 si 2l sunt aproape identice....
yknot is offline   Reply With Quote
Old 30-01-06, 15:08   #14
Dino

Stage 5

Dino's Avatar

Dar pe ce parte e placuta ca masina e sub un morman de zapada si nu vreau sa dau jos alternator sau vreo galerie ceva ca sa gasesc placuta. mai bine am zis sa intreb si unde mai bine daca nu aici.
Dino is offline   Reply With Quote
Old 31-01-06, 13:44   #15
zzero

Stage 3

zzero's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

placuta se afla prinsa pe bloc pe partea cu galeria de admisie.Este pe bloc cam in dreptul pistonului 1.
Dar e foarte mare ingramadeala acolo si nu stiu daca vei reusi sa o vezi.
Succes oricum.
zzero is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -