Schimb VW VENTO an 1994 ,motor 1800cmc injectier monopunct,consum 6%minim,si 9 in oras aglomerat.(Darabani(jud. BT)-Iasi=205 km,cu benzina de 40 lei)adus personal din olanda,si inmatriculat,masina are toate optiunile de la vremea ei: 4 geamuri electrice,servo total,jante aliaj,alarma cu inchidere din fabrica,mahon in interior,137k cu carte service la zi,rosu arpins,maerge impecabil,toate consumabilel noi din olanda.Masian am aduso initial pentru mine dar mi s-a pus pata pe renault MEGANE SAU CLio.Am 2 prieteni care au asa ceva si imi plac masinile.Eu ies in dezavantaj daca o schimb pe a mea cu un renault pentru ca se stie ca masinile fratuzesti nu au pret la noi in tara,dar nu sunt bisnitar sa o schimb ci as luao pentru mine.Repet ca: la masina mea nu e de comentat nimic,si o sa pun si poze sa vedeti.NU are uzura de nici un fel si nici defecte,Toate optiunile merg impecabil.Daca cineva are un clio dupa anul 2000 sau un megane si ar fi interesat de un schimb contactati la 0745099352 sau ym: danutzd18 sau..aici pe forum.Masina mea este estimata la 4000 de euro nedescutabil.Deci va rog sa nu imi comentati pretul,pentru ca el defineste calitatea masinii mele . Multumesc,astept oferte.