Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Anunturi Auto Audi

Anunturi Auto Audi Masini Audi de vanzare si piese pentru Audi

Reply

Thread Tools
Old 01-03-14, 19:54   #1
razvan.ee

Stock

Default Vand Audi 80 competition

Vand Audi 80 B4 Competition , model rar , doar 2500 fabricate , quattro 4x4 permanent cu blocant spate.
Geamuri electrice fata/spate , oglinzi electrice heliomate si incalzite , trapa electrica ,reglaj faruri electric (toate functionale)

Revizie : masina a primit: -kit distributie contitech , radiator apa nou , ulei + filtre+antigel , bujii ngk , curele accesorii contitech , baterie noua varta , amortizoare fata + flanse kayaba noi, bucse brat fata si bieleta antirului stanga swag .
Am mai schimbat la ea si regulatorul de relanti , cel vechi nu mai lucra in parametri , schimbat cu unul nou , marca VDO (ca si cel original de altfel) .
Schimbat rulment dreapta spate cu unul nou marca Fag , cel vechi facea zgomot.

Pot dovedi toate acestea prin fotografii la cerere, accept orice testare tehnica a masinii.

Acte la zi , taxa platita si nerecuperata (dovada ANAF) , fiscal pe loc , asigurare si ITP valabile.
Accept si unele schimburi! (ex: bmw e30 , golf mk2/jetta mk2 sau alte modele , de preferat acte si serii ok)
2500 € cu rotile de vara ( jantele de aliaj) sau 2600€ cu ambele seturi!

razvan.ee is offline   Reply With Quote
Old 03-06-14, 21:39   #2
razvan.ee

Stock

Default Re: Vand Audi 80 competition

2200 E negociabil , accept variante cu mai noi plus diferenta din partea mea!
razvan.ee is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -