Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Anunturi Auto Audi

Anunturi Auto Audi Masini Audi de vanzare si piese pentru Audi

Reply

Thread Tools
Old 13-01-10, 19:16   #1
PolosmaK

Stock

Default Cumpar Audi A6 dupa 2004

Salut, nou si eu pe aici, caut si eu un A6, ultimul model sa zic asa , nu stiu ce B este.... dar cu cateva preferinte care nici pe alte site`uri nu gasesc...gen... de preferat motor 3.0 TDI (merge si 2.7 TDI la o adica), cutie manuala 6+1, piele si navigatia aceea colora, nu cea monocolora ( afisaj rosu parca) , si daca se poate si insertia de lemn ( dar banuiesc ca asta se poate pune si dupa deci nu e un criteriu eliminator), dar in principiu motoru cutia , pielea si navigatia raman obiectivele.... si bineinteles cat mai buna stare si cat mai putin uzat...bugetu ma ajuta... Daca aveti idee, cunostinte pe aici pe forum care au o masina de vanzare si se incadreaza in cele spuse mai sus...astept oferte. Multumesc

Inca ceva: am vazut ca la unele scrie dublu climatronic, si au cele 2 displayuri aferente, si butoane in juru lor, la altele scrie dublu climatronic dar sunt niste rotite , 3 sau 4 in linie...acelasi lucru? ( nu de alta dar am o manie la dotari )

Last edited by PolosmaK; 13-01-10 at 19:20.
PolosmaK is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -