Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ALFA ROMEO > Anunturi Auto Alfa Romeo

Anunturi Auto Alfa Romeo Masini Alfa Romeo de vanzare si piese pentru Alfa Romeo

Closed Thread

Thread Tools
Old 06-06-08, 18:31   #1
adisan 45 td

Stage 2

Exclamation vand alfa 90 td 2.4 pt piese,inscrisa

am o alfa 90 td 2.4...sunt proprietaru ei de 5 ani....a fost o masina superba...greu cu piesele dar daca esti fanu ei se merita....acum am plecat din tara si nu am mai avut timp de ea......motoru e bun doar trebuie schimbata garnitura de chiuloasa......turbina in stare foarte buna,cardanu la fel...jenti pe 15 full speed de alfa romeo.....interior ingrijit...nu e lovita...doar va trebuii revopsita...pt cine mai are una ca asta ,a mea este mana cereasca pt piese....nu o sa va mai faceti probleme pt piesele importante si mai greu de gasit....e pacat sa o dau la fier vechi....are acte in regula.....eu zic ca 400 euro e un pret rezonabil...numai o turbina este atat...eu sunt din bv...cine este interesat sa scrie pe adresa de mail:nica_adisan@yahoo.ca...nu ezitati sa imi scrieti parerea voastra....mi-ar face placere sa stiu ca una din doua alfa romeo 90 va traii in continuare.....masina este din 1986,105 cai,,,,,,masina poate fi vazuta in brasov...cartierul Racadau....strada cernei nr 8...eu nu voi fi acolo dar va fi tatal meu.....eu sunt in anglia!!SALUTARI SI VA ASTEPT!!

Last edited by adisan 45 td; 24-06-08 at 16:38.
adisan 45 td is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -