Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > ATV

ATV ATV-ul meu, Tuning pe ATV-uri, Vanzari-Cumparari ATV, Sfaturi utile

Reply

Thread Tools
Old 13-10-08, 15:12   #1
spining

Stage 1

Member of:
[Moderators]
Default Ecologistii si problemele - need help

Salut. N-am mai trecut de ceva vreme pe aici dar as avea nevoie de cateva cuvinte de ajutor. Va explic...

Am scris pe blogul meu acum ceva timp de o calatorie la munte, unde cu un ATV imprumutat de la un prieten am facut o urcare pana la Postavarul. N-o lungesc acum, printre altele am strans si niste pet-uri de pe drum si le-am aruncat la un cos.
Postul de pe blog era de fapt despre maimutele care scrijelesc copacii si semnele, dar s-a transformat intre timp in punerea la zid a ATV-istilor, asta dupa ce un membru al unei comunitati de ecologisti si-a chemat "baietii' sa explice intr-un fel foarte ofensiv ca, de fapt, noi ATV-istii suntem cel mai nociv mijloc de poluare de pe munte.

Pe scurt, mi-ar placea sa scrieti si voi cateva cuvinte la comentariile postului, eu tot incerc sa le explic ca ATV-ist nu inseamna cocalarul care inchiriaza un ATV de la poalele muntelui si alearga copii prin poienite, ci mai mult de-atat.

Primo: va multumesc pentru ajutor.
Secundo: daca unii dintre voi se enerveaza mi-as dori sa nu foloseasca cuvinte aiurea, atat asteapta pentru a ne arunca in carca sigla de cocalar.

Postul de pe blog: http://www.cabral.ro/din-viata/1694/rupestru

MULTUMESC!
spining is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -