Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > ATV

ATV ATV-ul meu, Tuning pe ATV-uri, Vanzari-Cumparari ATV, Sfaturi utile

Reply
 
Thread Tools
Old 13-01-10, 13:22   #1
boy_wonder

Stage 5
 
boy_wonder's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 8,889
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
Default Yamaha Grizzly 700 EPS - Un ATV calitativ, fiabil si de renume

Yamaha Grizzly 700 EPS - Un ATV calitativ, fiabil si de renume

Calitatea fabricatiei si fiabilitatea specifica Yamaha si-au spus cuvantul. ATV-ul Yamaha Grizzly 700 EPS beneficiaza de un motor de 686cc, SOHC, cu 4 supape pe cilindru, racirea facandu-se pe lichid. Dispune de 50 CP, suficienti pentru orice fel de experienta.

Cutia de viteze este una automata, performanta, ce ofera un cuplu perfect pentru fiecare situatie ivita. Rezervorul are 20 litri, pornirea se face electric, iar suspensia atv-ului are 5 trepte de reglaj, in functie de terenul pe care urmeaza sa se ruleze.

Rotile din dotarea standard au urmatoarele dimensiuni: fata, AT25x8-12 si spate, AT25x10-12 Nu se impune schimbarea lor chiar daca se doreste off-road extrem. Greutatea este de 293 kg si se inscrie in limitele normale pentru clasa sa. Franele sunt hidraulice cu discuri duble, ce nu ofera nici o surpriza neplacuta niciodata.

EPS-ul din dotare face ca vibratiile simtite in ghidon sa fie cat mai mici, crescand astfel confortul din timpul rularii.

In luna decembrie a anului 2009, compania Atvrom a analizat rezultatele vanzarilor inregistrate pe parcursul anului. Am fost placut surprinsi sa constatam ca atv-urile de marca au avut un trend ascendent, in detrimentul celor ieftine. Asta inseamna ca s-a realizat o transformare a clientilor de atv-uri, care au inceput cu ceva ieftin si de capacitate mica si care au ajuns la concluzia ca un atv de marca si implicit mult mai scump este cel mai potrivit pentru cerintele lor.

Yamaha Grizzly 700 a fost un atv foarte cerut de catre clienti in luna decembrie. In mod obisnuit, acest tip de atv fiind mai scump, n-avea cerere asa de mare. In schimb, Atvrom a vandut nu mai putin de noua bucati, acestea fiind foarte accesorizate. Yamaha Grizzly ramane o alternativa viabila pentru cei ce doresc un atv calitativ, fiabil si de renume.

__________________
boy_wonder is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -