Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > MOTO > ATV

ATV ATV-ul meu, Tuning pe ATV-uri, Vanzari-Cumparari ATV, Sfaturi utile

Reply
 
Thread Tools
Old 08-04-09, 00:08   #1
ExpertFoto

Stage 2
 
ExpertFoto's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 34
Member of:
[Moderators]
Default Doresc sa anunt un nou concurs on line "Descopera atvistul" !

Cateva vorbe despre acest concurs:

"Concursul pe care il propunem utilizatorilor site-ului www.atvrom.ro consta intr-o provocare, ce presupune ca dumneavoastra sa navigati pe paginile de interior ale ATVRom.ro si sa descoperiti unde se ascunde "ATV-istul".

In momentul in care il descoperiti, dati un click pe el si astfel veti fi directionati catre pagina speciala de inscriere in concurs, unde trebuie sa faceti un ultim pas pentru a intra in cursa lunara pentru castigarea premiului zilnic sau a marelui premiu lunar – sa completati formularul cu datele dumneavoastra.

Mentionam ca participantii la concurs sunt responsabili pentru introducerea datelor corect si complet, pentru a putea participa la tragerile la sorti zilnice.

Daca, nu ai fost norocosul zilei si nu ai castigat la tragerea la sorti a zilei precedente, nu iti pierde speranta, toti concurentii validati vor participa la tragerea la sorti ce se va face la finalul fiecarei luni si unde ai sansa de a castiga un scuter Peda Eagle !!!
Poti sa iti maresti sansele de castig, inscriindu-te in fiecare zi in concurs si poti castiga zilnic, pe langa sau marele premiu lunar (scuter Peda Eagle), un tricou !!!Mentionam ca un utilizator se poate inscrie o singura data pe zi de la aceeasi adresa de IP.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti !


Mult success !
ExpertFoto is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -