@caelios: Mi-ai facut background check? Ce trist pentru tine,sincer imi pari un om foarte trist deoarece am pus o intrebare inocenta,am cerut un ajutor pe acest forum de masini unde ma astept ca cei cu experienta sa imi sara bine dispusi in ajutor cu un sfat,o parere, nu sa trateze subiectul cu batjocura sau ura cum faci tu.
Suntem unici insa tu vrei sa gandesc ca tine sau ca majoritatea in privinta SUV-ului,eu caut, nu ma limitez la un tipar de convingere obijnuit,caut pana imi gasesc satisfactia!
Si da,cand esti cocolosit si super rasfatat de parinti traiesti regeste insa acest stil de viata vine si cu repercusiuni. Datorita acestui rasfat m-am ales cu o dependenta "cronica" de PC,luni de zile mancam,ma jucam,dormeam,mancam,ma jucam,dormeam,...etc.Am pierdut anumite abilitati sociale pe care le-am recuperat in timp. In trecut prioritar pentru mine erau jocurile,acum sa-mi traiesc viata si sa ma dezvolt armonios pe toate segmentele ei! Oamenii se mai schimba
...daca vor.
Nu inteleg te rog sa-mi explici eu n-am nimic cu tine ,tu ce ai cu mine Prietene?
Cu ce te-am suparat?
Uite eu iti urez sa ai o zi fantastica si sa descoperi Frumusetea si Beatitudinea Vietii! Tuturor va urez acest minunat lucru!
@Laptiucu: Iti multumesc pentru raspunsul tau concis si sincer.
Intr-adevar sunt putine si mi se pare si mai sport e o combinatie de eleganta si sportivitate si asta o face deosebita.
Totusi nu mi sa raspuns in privinta Hummer-ului H2,se poate modifica cumva sau chiar este imposibil deoarece multi se plang de consumul enorm,insa este suficient de elegant si impunator pentru gropile din Bucuresti.
Astept in continuare raspunsuri bine intentionate,mercik.