Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de teren 4X4

Masini de teren 4X4 Sectiune dedicata pasionatilor de Off-Road & 4X4

Reply
 
Thread Tools
Old 24-08-10, 15:54   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Mahindra a primit certificatul EPA pentru modelele sale pick-up

Producatorul indian Mahindra poate acum sa comercializeze modelele pick-up pe piata americana. Autoritatea EPA, Environmental Protection Agency, a dat modelelor de la Mahindra certificatul ce afirma ca masinile indiene sunt conforme cu normele de poluare din Statele Unite. Tu ti-ai lua o astfel de masina?


In sfarsit, indienii de la Mahindra pot sa-si vanda masinile in Statele Unite. Este vorba de modelele TR20 si TR40 diesel, niste masini cu 2 sau 4 usi, utilitare de tip pick-up, cu tractiune integrala, de buget redus.





Distribuitorul Mahindra in America, Global Vehicles, a cam zambit la aflarea vestii: "Dealerii sunt fericiti, este o veste minunata" spun reprezentantii americani. Insa, din pacate, pana acum, Mahindra nu a reusit sa se tina de promisunea livrarii masinilor la timp, facand dealerul american sa cheltuiasca 95 de milioane de dolari pregatind lansarea masinilor. Insa acestea nu primiseara certificatul EPA, asa ca o parte din bani s-au dus pe apa sambetei.





Cu toate neintelegerile, dealerul Global Vehicles va putea sa vanda incepand de anul viitor masinile indiene, la un pret de $22.000, fiind unul din cele mai ieftine masini de acest gen la vanzare. Aparent, cu toate studiile de piata, se pare ca aceasta masina ieftina va avea succes in randul americanilor, fiind ieftina si economica, chiar daca dotarile si fiabilitatea lasa de dorit in comparatie cu alti competitiroi din segment.



Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 10-09-10, 09:32   #2
beck

Stage 5
 
beck's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,108
Default Re: Mahindra a primit certificatul EPA pentru modelele sale pick-up

ce caterinca, un chevy colorado incepe de la 17k$ si silverado de la 20k

astia vor sa vinda saracia asta pe piata americana, o piata cu un numar foarte mare de pick-upuri in oferta,cam fiecare producator are cel putin 2 modele diferite la un pret mai mare decat o autohtona ieftina.

de mare succes, l-as concedia pe ala care a venit cu ideea sa vinda in America.
__________________
INOXWORKS

480 hp/t
beck is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -