Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de teren 4X4

Masini de teren 4X4 Sectiune dedicata pasionatilor de Off-Road & 4X4

Reply
 
Thread Tools
Old 18-08-10, 14:04   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Range Rover Evoque se arata iar! De data asta in varianta cu 5 usi

Acum ceva vreme se anunta oficial noul Range Rover Evoque, un cross-over complet nou, cu un design revolutionar. Dar acesta a fost pana acum prezentat in varianta cu 3 usi. Iata acum primele poze-spion ale modelului in 5 usi, imbracata in culorile clasice de camuflaj.

Pe pista de la Nurburgring a fost surprins acest Evoque in 5 usi, alergat in teste de catre inginerii de la Land Rover. Este cel mai probabil ca aceasta varianta sa intre mai degraba in productia de serie decat cea in 3 usi.


Ca si design, acest mic SUV vine cu multe noutati, ascunse insa de culoarea specifica masinilor in teste. Dar ceea ce putem vedea este un eleron mare pe luneta, care parca aduce cu Audi Q5. La fel si evacuarea dubla, specifica tuturor masinilor Range Rover. Stopurile si farurile sunt din ce in ce mai mici, spre deosebire de oglinzile laterale care sunt pur si simplu uriase, transformandu-l pe micul Evoque intr-un mic iepure britanic.


Detalii complete despre modelul Range Rover Evoque inca nu se prea cunosc, putem doar banui. Dar cu siguranta, cei de la Land Rover ne vor da mai multe informatii despre acest frumos cross-over la Salonul International de la Paris. Momentan se stie numai ca masina va di disponibila in varianta cu tractiune fata sau 4x4. Cam ca al nostru Duster, nu?




Hondarul is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -